Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 17 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Love is in the air! Is deze designer de nieuwe liefde van Sam Smith?

Sam Smith is de laatste maanden lekker bezig met diens nieuwe album Gloria, waar onder andere de TikTok-hit Unholy op staat. Niet alleen op gebied van werk, maar ook prive gaat het hen voor de wind. Sam is namelijk innig gespot met een knappe designer. Is dit diens nieuwe vlam?

Het ziet er érg gezellig uit.

Is deze designer de nieuwe liefde van Sam Smith?

Hitwonder Sam Smith lijkt close te worden met de New Yorkse ontwerper Christian Cowan. Sam was in New York om op te treden bij Saturday Night Live, maar blijkbaar ook om met Christian wat PDA te tonen in de bruisende straten van the big apple. Op de foto’s zien we hoe de twee handen vast houden en hoe ze elkaar schattig kussen. Wij zijn nu al fan van deze combinatie.

Splash News and Pictures

Wie is Christian Cowan?

Back to business, want wie is de knappe Christian? De 25-jarige Christian Cowan is een designer die bekent staat om zijn extravagante, speelse en theatrale ontwerpen. Hij werkte samen met grote artiesten als Jennifer Lopez, Lady Gaga, Cardi B, Heidi Klum, Lil Nas X en Chloe Fineman.

Sam en Christian lieten tatoeages zetten in New York

Van een liefdestattoo is het nog niet gekomen, maar de twee zijn wel samen de tattooshop ingedoken in New York. Als iets bonding is… dan is het wel het zetten van een tattoo. Artist @markdtattoo deelde trots foto’s van de ontwerpen die hij bij Sam en Christian heeft gezet. Sam ging voor een minimalistisch rood design, terwijl Christian voor een wat gedetailleerder exemplaar ging.

“At first I didn’t believe it when I got an email saying that Sam Smith would like a tattoo from me. Even on the day I thought it was just a hoax… One of my proudest moments as a tattoo artist!” vertelde Mark, de tattoo artist.

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.