Gina Koninkx
Gina Koninkx Fashion 14 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

5 must have designer-zonnebrillen die je rechtstreeks in je shoppingbag wil leggen

Heb je je nieuwe salaris al binnen? Tijd om het meteen uit te geven aan noodzakelijke dingen zoals de huur, collegegeld, boodschappen én natuurlijk een nieuwe zonnebril. Designer zonnebrillen zijn namelijk een ontzettend goede (en duurzame) investering en wij hebben maar vast onze favorieten voor je op een rij gezet.

Geld speelt geen Rolex. Toch?! Een goede designer zonnebril kan er natuurlijk wel vanaf dit jaar. Ga je onwijs veel plezier aan beleven.

Designer zonnebrillen

Koop jij al jaren van die goedkope zonnebrillen die na 3 x dragen van je neus afglijden? Tijd voor het echte werk. Bijna alle grote modemerken ontwerpen namelijk ook zonnebrillen. Niet alleen een échte eyecatcher, ook absoluut de hoge bedragen waard.

1. Bottega Veneta BV1121S – €255

Bottega Veneta staat bekend om haar simpele designs. Zo ook deze zonnebril die verkrijgbaar is in zowel neutrale tinten als felle kleuren. De afgelopen jaren werden vrijwel alle items die Bottega uitbracht gehyped. Wees de meute voor en bestel ‘m nu vast.

zonnebril bottega veneta
Bottega Veneta

2. Gucci GG1151S – €403

Het is ondenkbaar dat je in deze Gucci zonnebril de show niet zal stelen. Het simpele maar grote montuur past goed bij alle gezichtsvormen. De brillenpootjes worden gesierd door een lekker overdreven groot logo: GUCCI. Ze zien je al van kilometers ver aankomen en leggen zo de rode loper voor je uit. ‘Op zij, op zij, de majesteit moet erbij.’

Gucci designer zonnebrillen
Gucci

3. Dior DiorSociety3 203618 – €349

Dior zoekt het meer in de hoek van Ray Ban tegenwoordig en heeft een subtiele pilotenbril uitgebracht. Het montuur is dun, maar voorzien van een reeks minuscule bolletjes die aan elkaar verbonden zijn. Geen opzicht logo dus bij dit model.

dior zonnebril
Dior

4. Yves Saint Laurent SLM40n- €250

De brillen van YSL zijn niet alleen voorzien van 100% UV bescherming (net als alle andere zonnebrillen in dit lijstje natuurlijk) maar zijn ook nog eens uiterst elegant. Dit montuur staat simpelweg iedereen goed. Het is de eenvoud die het ‘m doet. Hier ben je over 20 jaar nog steeds niet op uitgekeken en geloof maar dat de bril tegen die tijd nog net zo mooi is.

Yves Saint Laurent zonnebril
Yves Saint Laurent

5. Balenciaga BB0126S – €278

Ook Balenciaga staat bekend om haar tijdloze designs. Als het op zonnebrillen aankomt in ieder geval. Het bekende ‘BB’ logo staat dan ook pontificaal op de brillenpootjes. Houden we van.

zonnebril Balenciaga
Balenciaga

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.