Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Events 1 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Liever eerder op de avond uitgaan? Dankzij dit nieuwe clubfeestje lig je op tijd op bed

Voel jij je soms ook een oma in je twintiger jaren? Dan hebben wij het ideale feestje voor je gevonden. Toen we zeventien waren was uitgaan tot zeven uur ‘s ochtends nog een eitje, maar nu hechten we veel waarde aan die magische acht uur slaap. Desperados komt daarom met een moderne vorm van microclubbing, waardoor je om middernacht alweer de club verlaat.

Toch is in alle jaren onze feestlust er niet minder op geworden. De wallen en de katers zijn alleen heftiger. Feesten tot maximaal middernacht klinkt ons dus als muziek in de oren.

Desperados komt met Acht tot Nacht

Desperados heeft dé oplossing: Acht tot Nacht. De clubvibe die je gewend bent, maar dan eerder op de avond. Geen kalme opbouw, maar gelijk dansen en de volgende dag weer fris starten. Het feestje begint om (je raadt het al) acht uur en eindigt netjes om twaalf. Iedere editie zullen andere acts optreden, maar die blijven een verrassing tot de avond zelf.

Acht tot Nacht is een nieuw terugkerend feest van Desperados. En élke editie is totaal anders. Samen met clubeigenaren gaat Desperados op zoek naar nieuwe acts zodat geen avond hetzelfde is. ‘’Bij Desperados zijn we altijd op zoek naar iets onverwachts. Daarom zul je op alle Acht tot Nacht feestjes acts tegenkomen die je in die setting nog niet eerder hebt gezien’’. Aldus Els Dijkhuizen, Marketing Directeur Heineken. ‘’We maken heel bewust de acts van te voren niet bekend. Dat is net zo verrassend als een Desperados biertje. Ben je benieuwd wat we voor je in petto hebben? Kom dan vooral langs’’.

Geen tijd om warm te draaien

Op de meeste feestjes bouwt de energie tijdens de avond langzaam op. Bij Acht tot Nacht is dat anders. Zodra je de zaal binnenloopt is het feest direct aan. ‘’Toen Desperados ons vroeg om een nieuw en terugkerend concept te bedenken zijn we gaan kijken naar hoe we konden bijdragen aan de nachtcultuur’’. Aldus Roby Hormis, bedenker van het Acht tot Nacht concept. ‘’Steeds meer mensen hebben wel zin in een energieke clubavond maar willen de volgende dag ook fris en fruitig hun dag starten. Gezien de meeste clubs pas vanaf 00:00 warm beginnen te draaien is dat een aardig dilemma. Voor die mensen die vroeg willen pieken maar de volgende ochtend kreukvrij willen opstaan hebben we acht tot nacht bedacht.’’

Ga je mee?

Mocht je overtuigd zijn van dit verfrissende concept, dan kan je kaartjes halen bij de ticketshop van Desperados. De eerste editie vindt op 14 september plaats in Club Atelier en de tweede editie op 11 oktober in de Bitterzoet.

En om alvast de kater op 15 september te voorkomen, wil je deze dingen eten en drinken.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.