Emma Toussain
Emma Toussain Haar 13 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze föhn is het perfecte valentijnscadeau voor meiden met dik haar

Valentijnsdag is de perfecte dag om eens lekker uit te pakken. Verras je grote liefde met een prachtig cadeau.. succes gegarandeerd. Wil jij je partner nog een duwtje in de goede richting geven? Stuur dit dan vooral even door. Meiden met dik haar kennen de struggle van het haar drogen ná het douchen. Kan een tijdje duren en dat is niet bepaald waar je op zit te wachten. Ook zijn veel föhns veel te heet en zijn ze al snel schadelijk voor het haar. Deze föhn is een stuk liever voor je lange lokken en als je dik haar hebt is het zo droog. Win-win.

Geef de Dyson Supersonic föhn cadeau

De Dyson Supersonic haardroger is ontworpen voor verschillende haartypes. De föhn gebruikt een snelle maar gecontroleerde luchtstroom, is ontworpen voor balans in de hand, is stiller dan andere haardrogers en gebruikt intelligente hitteregeling om het haar te beschermen tegen extreme hitte. Kijk, dat klinkt goed toch? Dankzij Dysons Air Multiplier technologie blaast de haardroger drie keer zoveel lucht uit dan dat er wordt aangezogen door de motor met als resultaat dat het haar snel en efficiënt droog wordt geblazen, zonder extreme hittebeschadiging.

In tegenstelling tot andere traditionele föhns, meet de Dyson Supersonic haardroger de luchttemperatuur over 40 keer per seconde en reguleert het de warmte. Een slimme föhn dus, en dit helpt om de glans van het haar te beschermen. Het ideale cadeau voor iedereen die het haar snel droog en pluisvrij wil hebben deze Valentijnsdag! En dus vooral een plus voor meiden met dikker haar, want dan hoef je niet zo te timen met de haarwasdag. Het duurt niet mega lang meer om je haar droog te krijgen.

Heb je geen lover? Geen zorgen. Je kan dit cadeau natuurlijk óók gewoon aan jezelf geven. Een soort ‘I can buy myself flowers’, maar dan met de Supersonic haardroger. Je (of je crush) moet wel diep in de buidel tasten, de tool kost namelijk 479 euro. Maar.. dan heb je ook wat. Over een aantal jaar ben je ons en Dyson dankbaar voor je mooie lokken.

NSMBL test: Dyson V12 Detect stofzuiger mét Pet Grooming Tool

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.