Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Celebrity 10 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Oh no: déze Kardashian wil nog binnen een paar jaar stoppen met reality TV

Met al ruim 14 jaar ervaring in de realityshow-wereld en spotlights, lijkt het erop dat de Kardashians geen genoeg kunnen krijgen van de camera’s. En dat vinden de meesten hélemaal niet erg: alle 20 seizoenen van Keeping Up With The Kardashians waren een hit. Maar nu heeft één van de Kardashians met haar uitspraken in een interview laten doorschemeren dat ze zo langzaamaan afscheid wil gaan nemen van de camera’s van de programmamakers. Oh no.

The Kardashians

Een tijdje terug kregen we al goed nieuws: er gaat een nieuwe realityshow met de Kardashian-Jenner familie komen. Over een aantal weken kunnen we weer genieten van alle glamour en drama in de levens van de familie in The Kardashians, en de eerste aflevering zal op 14 april uitkomen op Hulu.

De aankondiging van deze nieuwe show leek voor ons een bevestiging dat de Kardashians nog lang niet klaar zijn met reality TV. Toch wijst een interview van Variety met de Kardashian-familie op iets anders.

Leven zonder camera’s?

Als het aan Kourtney ligt, leeft zij ‘binnen vijf jaar’ een leven dat niet bestaat uit dagenlang gevolgd worden door cameraploegen. De 42-jarige Kardashian, die de oudste dochter van de groep is, denkt dat de nieuwe Hulu show het laatste hoofdstuk van haar reality-carrière zal zijn.

Kourtney vertelt dat in de laatste jaren van Keeping Up With The Kardashians de set een ‘toxic plek’ voor haar werd vanwege haar burn-out. Of het beëindigen van KUWTK dan te maken had met haar? Nee. Volgens Kourtney was de hele familie klaar voor iets anders.

Maar hoe ziet Kourtney haar leven over vijf jaar dan wel voor zich? Ze vertelt dat ze zichzelf in ieder geval in een andere stad ziet wonen. Gewoon, aan het leven. Zonder cameraploeg die haar de hele dag achtervolgt voor een realityshow.

Moeten we nu bang zijn dat meerdere leden van de Kardashian-Jenner er net zo in staan als Kourtney? Daar lijkt het tot nu toe in ieder geval niet op. Kim vertelt dat ze wel eens fantaseert over een leven waarin ze niet “Kim K.” hoeft te zijn. Maar wanneer haar gevraagd wordt of ze een leven zonder de camera’s serieus overweegt zegt ze lachend nee. Phieuw.

Wij snappen het heel goed als Kourtney binnenkort klaar is voor een nieuwe stap in haar leven, zonder de camera’s van de reality-TV producers. Toch zouden we haar, mocht het over een paar jaar zo ver zijn, ontzettend missen in de show!

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.