Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 28 nov 2022
Leestijd: 1 minuut

Déze knappe acteur wordt waarschijnlijk de nieuwe James Bond

Ook al ben je niet zo’n enorme actiefilm-fan, je weet sowieso wel wie James Bond is. Dit fictieve personage is ‘s werelds meest bekende geheim agent, de ultieme bachelor en een echte gentleman, ookal gaan er heel wat mensen dood door zijn toedoen. Al heel wat acteurs hebben de rol van 007 vertolkt, denk aan Pierce Brosnan en Daniel Craig. Eens in de zoveel tijd wordt er een nieuwe acteur aangewezen en er zijn natuurlijk heel wat gegadigden.. maar er is één iemand die nu bovenaan de lijst staat.

James Bond

James Bond is een geheim agent die werkt voor MI6, de Britse inlichtingendienst. Het is een charmante man, maar ook met een mysterieuze en koelbloedige kant. Daar moet natuurlijk de juiste acteur voor gecast worden en het lijkt nu te zijn gelukt. Het gaat om de 32-jarige acteur Aaron Taylor-Johnson. Volgens ‘The Sun’ zou de Aaron al een geheime screentest hebben gedaan en ook heeft hij indruk gemaakt op producer Barbara Broccoli, dus “He is now one of the front-runners”. Dat is natuurlijk altijd een goed teken.

Eerder kwamen al de volgende namen voorbij: Tom Hardy, James Norton and Idris Elba. Maar die lijken dus allemaal onder Taylor-Johnson te staan.

Wie is Aaron Taylor-Johnson?

Aaron is geboren in Engeland en zijn grote doorbraak kwam na zijn optreden als John Lennon in de film Nowhere Boy (2009). Hier ontmoette hij ook zijn huidige vrouw en regisseuse Sam Taylor-Wood, die 23 jaar ouder is. Zijn meest recente werk is Bullet Train samen met Brad Pitt en Joey King, waar hij in speelt als huurmoordenaar.

Wij zijn in elk geval al fan.

Hilarisch: North West tovert moeder Kim Kardashian om tot de Grinch

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.