Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 4 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Deze memes vertellen wat we allemaal dachten tijdens het kijken van Don’t Look Up

Als we social media mogen geloven, heeft heel Nederland op dit moment Don’t Look Up al gezien. Als je hem nog niet hebt gezien is dit het perfecte moment om de Netflix-film toch te gaan kijken. Want hoewel de reviews op Twitter erg wisselend zijn, lijkt het erop dat het merendeel het een goede film vindt. Zo delen fans ook hun favoriete memes, die precies vertellen wat wij allemaal dachten tijdens het kijken van de film.

Wij zetten ze voor je op een rij.

Don’t Look Up

Er is de afgelopen tijd veel commotie geweest rond Don’t Look Up. Zo kwamen we erachter dat Jennifer Lawrence minder betaald krijgt dan Leonardo DiCaprio voor de film. Ook ontdekte een fan op TikTok dat er een mega fout in de Netflix-film zit. Deze video ging zo viraal dat zelfs de regisseur van de Don’t Look Up op de grote fout reageerde.

De Netflix-film Don’t Look Up Volgt Kate Dibiasky, een afgestudeerde astronomiestudent die samen met haar professor Dr. Randall Mindy een gevaarlijke ontdekking doet. Ze komen er namelijk achter dat er een komeet om de aarde heen cirkelt en uiteindelijk in een baan komt die rechtstreeks richting de aarde gaat. Als ze dit aan de wereld proberen te vertellen, lijkt niemand hun te geloven.

Don't Look Up memes telefoonnummer
Netflix

Twitter

Zoals we allemaal weten is Twitter de place to be om je mening te geven over eigenlijk alles. Zo zijn fans ook massaal naar Twitter gegaan om hun mening te delen over de Netflix-film. Zo schrijft een fan: “If you haven’t seen this movie yet, I recommend it. It is a brilliant analogy to climate change and how our society isn’t prioritising on finding solutions that allow us to continue life today!”

Fans delen op Twitter ook massaal memes over de Netflix-film. Zo schrijft een fan: “Leonardo DiCaprio when he had to kiss an age appropriate woman in Don’t Look Up” en een andere fan schrijft:“Don’t Look Up summed up in 14 seconds.”

Wij gaan de Netflix-film zeker nog een keer kijken.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.