Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 30 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Don’t Look Up: TikTok gaat compleet los over een grote fout in de film

Netflix staat bekend om hun Original-series en films. Tijdens kerst kwam er wederom een Original mét sterrencast online. Don’t Look Up is namelijk sinds 24 december te zien op Netflix en fans gaan op Twitter compleet los over de film. Nu heeft een oplettende fan een grote fout gevonden in de film en hij deelt de fout in een TikTok-video.

Dit is niet de eerste keer dat er een fout in een Netflix-original wordt gevonden.

Don’t Look Up

Don’t Look Up werd op kerstavond uitgebracht op Netflix en is nu al de meest bekeken film ter wereld. Niet zo gek als je het aan ons vraagt, want de film zit vol bekende gezichten. Zo spelen Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Timothée Chalamet en Ariana Grande in de nieuwste Netflix-film.

De film Don’t Look Up volgt Kate Dibiasky, een afgestudeerde astronomiestudent die samen met haar professor Dr. Randall Mindy een verbazingwekkende ontdekking doet. Ze komen er namelijk achter dat er een komeet rechtstreeks naar de aarde toekomt, maar als ze dit aan de wereld vertellen lijkt niemand hun te geloven. Hoewel veel fans ontzettend enthousiast zijn over de film, heeft één oplettende fan een bijzonder detail gespot.

Don't Look Up TikTok-video
Netflix

Fans gaan compleet los op Twitter door de Netflix-film The Unforgivable

TikTok-video

In de TikTok-video van Ben Köhler – @sightpicture – is te zien dat er een behoorlijke editing fout in Don’t Look Up zit. Hij laat namelijk zien dat na ongeveer een uur en 28 minuten de hele film crew te zien is in verschillende shots. Gedurende ongeveer vier frames toont de film de complete film- en geluidsploeg van Don’t Look Up met hun mondmaskers op. Oeps!

We hebben het natuurlijk even zelf gecheckt en het is nog steeds in de film te zien. Je moet wel even goed kijken, want het gaat om een behoorlijk donkere scène. Als je het eenmaal gezien hebt valt het direct op en dit betekent dat miljoenen mensen over de hele wereld het ook hebben gezien.

@sightpicture

#dontlookup #oops #moviemistakes

♬ original sound – Ben Köhler DP

Deze populaire films en series worden binnenkort van Netflix verwijderd

Reacties

Het duurde niet lang voordat fans massaal begonnen te reageren onder de TikTok-video van Ben Köhler. Zo schrijft een fan: “This movie is a perfect example of a good idea with bad execution” en een andere fan schrijft: “I liked it a lot but there were a lot of strange edits in this one. Editing felt rushed or something.”

Toch zijn er ook fans die zeggen dat het de bedoeling is. Zo schrijft een fan: “Um it’s a mockumentary. You’re supposed to see them” waarop Ben reageert: “google it it’s on the news now, google my name and don’t look up….. it’s even on their imdb as a blooper.”

Of het nou de bedoeling is of niet: het is een ontzettend grappig detail.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.