Inga Stoit
Inga Stoit Beauty 5 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Zo mooi! Deze nieuwe kastanjebruine haarkleur van Cara Delevingne willen wij ook

Blondine Cara Delevingne heeft haar kapsel een drastisch andere look gegeven. And we love it! De kleur past precies bij de herfst, want hij is als pumkin spice kastanjebruin. Cara liet haar haren voor het eerst bewonderen tijdens Paris Fashion Week. Niemand kon dit nieuwe kapsel missen.

Cara Delevingne had tot voor kort een donkerblonde haarkleur, maar ze vond het tijd voor verandering.

Cara gaat voor kastanjebruin

Cara’s nieuwe kapsel komt nog meer tot z’n recht door de bijpassende rode lippen en rode nagellak. Op de foto op haar Instagram-account zie je tevens dat haar haar prachtig in losse golven gestyled is. Zij rocked deze look als niemand anders, ze creëert een chique en prachtig beeld.

Cara is niet de enige die kiest voor warmere kleuren nu het weer kouder wordt. Zo zijn er op het internet ook al diverse foto’s te vinden van Shay Mitchell en Cardi B die de kastanjebruin look showen. Shay droef haar lokken opgestoken tijdens Paris Fashion Week, waardoor de warme gloed nog mooier uitkwam. Heb jij ook zin in een warme coupe? Zie dit als een teken!

Zendaya rockt kastanjebruin haar en deelt een foto op Instagram

Omdat de tinten natuurlijk warm zijn wil je wel rekening houden met de ondertonen van jouw eigen haarkleur. Blondines kunnen bijvoorbeeld last krijgen van een gekke groene gloed wanneer zij voor warm bruin kiezen. Dus indien je zelf deze look gaat uitproberen, houd er dan rekening mee dat je voor de goede kleur gaat. Ketchup doet trouwens wonderen mocht je toch een beetje te groen uit de verf komen. Seriously, no joke.

De meest veilige optie is natuurlijk een bezoekje aan de kapper, helemaal voor een kleur als deze van Cara Delevingne. Want zo mooi als deze kleur lukt het ons in ieder geval niet. Wij zijn blij om wat meer warmte in de coupes te zien dit najaar.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.