Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 18 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Zendaya rockt kastanjebruin haar en deelt een foto op Instagram

In deze grijze dagen kunnen we wel wat haarinspiratie gebruiken. We vinden het namelijk heerlijk om zo nu en dan iets nieuws te doen met ons haar. Gelukkig kunnen we op social media en bij celebrities genoeg inspiratie vinden. Zo ook bij Zendaya, want we hebben haar gespot met kastanjebruin haar en we moeten het eerlijk toegeven: het staat haar geweldig.

Dit is dé haarkleur voor aankomend seizoen.

Zendaya

Zendaya heeft het drukker dan ooit. Zo zagen we haar deze week op de rode loper-evenementen voor de nieuwste film Spider-Man: No Way Home. Hier schitterde ze met verschillende Spider-Man geïnspireerde looks, waaronder een diep vallende nude Valentino-jurk met zwarte spinnenwebkralen. Die look maakte ze af met vlechten tot de billen en een elegant kanten masker.

Zendaya verwijderde het masker om te poseren met haar vriend en costar Tom Holland. Zij maakten hun relatie – na veel geruchten – bekend op Instagram met een super schattige foto. Op 15 december deelde de Dune-ster twee foto’s van Tom verkleed als Spider-Man, met het bijschrift: “My Spider-Man, I’m so proud of you. Some things never change and good thing ♥️.” Hoewel Tom de hoofdrol heef steelt Zendaya duidelijk de show en dat is iets waar Tom Holland – in een relatie met Zendaya – waarschijnlijk aan zal moeten wennen.

Nieuw kapsel

Terwijl Tom Holland ontzettend druk was met de perstour van Spider-Man kunnen we op Instagram zien dat Zendaya een flinke haartransformatie is ondergaan. Op 16 december deelde Zendaya een foto van haar pas geknipte kastanjebruine haar op haar Instagram-verhaal met het bijschrift: “It was time for a change.” Hierin tagde ze ook haar haarstylist Sarah Shears van One Eleven.

Zendaya nieuw haar
Instagram / @zendaya

Fans zijn ook helemaal weg van het nieuwe kapsel van Zendaya en dit laten ze weten onder de foto die @enews van Zendaya deelt. Zo schrijft een fan: “*calls hairstylist immediately*” en een andere fan schrijft: “Zendaya ALWAYS understands the assignment.” Andere fans voegen toe: “@sarahoneeleven worked her Magic on that hair!” en “I love this new look! .. GORG 😍 no matter what!”

Wij gaan onze kapster snel bellen voor een afspraak.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.