Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 5 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Deze TikTok-hack laat zien hoe je het beste je kerstboom kunt versieren

December is begonnen en dat betekent dat het bijna tijd is om de kerstboom op te zetten. Zelf gaan we de kerstboom dit weekend opzetten en dat is zoals elk jaar een heel karwei. Lampjes die in elkaar vast zitten en ballen die kapot vallen: er is altijd wel wat. Nu gaat er een TikTok-hack compleet viraal die ons leven een stuk makkelijker gaat maken, want in de video is te zien hoe je het beste je kerstboom kunt versieren.

Laat het feest maar beginnen.

Kerstboom opzetten

Er zit een groot verschil in de periode waarin mensen hun kerstboom opzetten. Zo hadden veel Nederlanders de boom dit jaar al een stuk eerder staan voor extra gezelligheid, maar iedereen die Sinterklaas viert zet de boom meestal netjes na 5 december op. Het is altijd een chaotische, maar memorabele gebeurtenis waar we elk jaar naar uitkijken en dat is dit jaar niet anders.

De kerstboom opzetten staat toch wel symbool voor het begin van kerst en als je net zo van kerst houd als wij, dan kan het niet vroeg genoeg beginnen. Kerstliedjes luisteren, warme chocolademelk voor de open haard en de leukste kerstfilms op Netflix: het is echt de mooiste tijd van het jaar. Een van de leukste dingen aan kerst is toch wel het versieren van de kerstboom en als jij je boom er dit jaar extra speciaal uit wil laten zien hebben wij de perfecte hack gevonden.

De ultieme kerstdroom: het Home Alone-huis is beschikbaar voor overnachting

TikTok-hack

Deze handige TikTok-video laat je namelijk precies zien hoe je je boom eruit kunt laten zien alsof hij door een professional is gedecoreerd. Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij wikkelen onze lichten meestal willekeurig door de kerstboom heen. Nu blijkt er een eenvoudige methode te zijn waardoor je lichtjes makkelijk in je boom kunt plaatsen en ervoor kan zorgen dat je boom extra mooi verlicht is. Als we dat toch eerder hadden geweten…

TikToker Kelly Fitzsimons heeft onlangs een video geplaatst waarin ze precies uitlegt hoe je die mooie, perfecte Instagrambare kerstboom krijgt. Het heeft allemaal te maken met hoe je je lichten plaatst. Je moet ze namelijk niet zomaar neerleggen, maar zigzaggend over de boom verspreiden. Bovendien legt ze uit dat je meerdere sets lichten moet gebruiken en moet beginnen met het plaatsen van lichten om de stam van de boom. Als je dat gedaan hebt moet je de overige lichten zigzaggend over de boom verdelen. “As you can see I’m not walking around the tree,” vertelt Kelly in de video. “I’m going from left to right and right to left.”

@kellyfitzsimons__

Get those lights right up the trunk and watch your tree glow 🎄 I used 3 x 2000 cluster lights #christmas #christmastree #christmashack #lifehack

♬ original sound – Kelly Fitzsimons

Wij zijn ontzettend onder de indruk van deze methode en we zijn niet de enigen. Volgers reageren namelijk massaal in de comments van de video. Zo reageert een volger: “I cannot tell you how delighted I am I found this video 😍😍😍😍😍😍😍😍😍” en een andere fan reageert: “its looks magnificent, no decorations, might try this 😳”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.