Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 5 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Een paardenstaart als Ariana Grande? Volgens TikTok doe je het zo

Wij denken dat we allemaal wel kunnen toegeven dat we jaloers zijn op de prachtige haren van celebrities. Vooral het haar van Ariana Grande laat ons hart sneller kloppen. Natuurlijk weten we dat celebrities vaak gebruik maken van extensions, maar je zou denken dat er ook een andere manier moet zij waardoor je langer haar kunt krijgen. Deze hebben we gevonden, want met deze TikTok-hack krijg jij net zo’n lang ogende paardenstaart als Ariana Grande.

Wij vertellen je hoe het zit.

Haartrends

Er is niets beter dan het testen van de nieuwste make-up en haartrends. Wat nog geweldiger is, is dat we voor een dosis inspiratie maar even hoeven te scrollen op Instagram of TikTok. We zien op Instagram vaak de mooiste looks voorbij komen van celebrities, maar het is soms lastig om erachter te komen hoe je deze prachtige creaties zelf kunt maken.

Dan is TikTok de place to be, want gebruikers delen op het platform massaal tutorials. Voor elke make-uplook of haartrend is er wel een video met uitleg te vinden. Zo ontdekten we door een TikTok-hack dat we onze nepwimpers al jaren verkeerd plaatsen en ging er TikTok-hack rond die liet zien hoe je met make-up je ogen er groter en kleiner uit kunt laten zien.

Door deze TikTok-hack verdwijnen je wallen als sneeuw voor de zon

TikTok-hack

Nu gaat er opnieuw een TikTok-hack viraal op het platform en deze keer laat de hack zien hoe je ervoor kan zorgen dat je paardenstaart er een stuk langer uitziet. Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij zijn altijd al helemaal obsessed geweest met de paardenstaart van Ariana Grande. Helaas konden we deze nooit namaken omdat ons haar te kort was, maar daar gaat nu verandering in komen.

@beautyhacks plaatste namelijk een tijdje geleden een video op TikTok, waarin ze uitleggen hoe je deze hack moet toepassen. Deze TikTok-hack laat zien dat je je haar in twee paardenstaarten moet vastmaken. De hogere paardenstaart verbergt de bovenkant van de lagere paardenstaart en dit creëert de illusie dat je één lange paardenstaart hebt.

@beautyhacks

Life changing 😍🙌 #beautyhacks #hairhacks #diy

♬ Back Up (feat. Big Sean) – DeJ Loaf

Reacties

Volgers zijn ontzettend enthousiast over de TikTok-hack. De tutorial is namelijk al meer dan 6,2 miljoen keer bekeken en heeft meer dan 1000 reacties. Zo reageert een volger: “I actually tried this now and it work really well thank you” en een andere volger reageert: “So this is what Ariana does for her hairr😂”

Wij gaan deze TikTok-hack senl uitproberen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.