Emma Toussain
Emma Toussain Review 1 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Je huis helemaal schoonmaken lastig? Met deze handige tools bereik jij elk hoekje

Hoe ouder we worden.. hoe meer we een schoon huis gaan waarderen. En hoe meer we erachter komen dat het eigenlijk knap lastig is om alles helemaal schoon en glimmend te krijgen. Kleine shout-out naar onze moeders, want wát een werk. En het moet nog regelmatig ook.. gelukkig bestaan er heel veel tools om je huis goed schoon te krijgen. Sommigen zijn een kleine investering, maar zijn ‘t wel écht waard. We bespreken er nu eentje met je!

Handige stofzuigers mét nog handigere opzetstukken

Een slimme stofzuiger.. iets waarvan je niet weet dat je het nodig hebt. Maar geloof ons – dat heb je nodig. Eerder schreven we al over de V12 Detect Slim Absolute, deze stofzuiger telt het vuil dat wordt verwijderd en door de groene verlichting wordt het onzichtbare stof (+ allergenen, huisstofmijt én suikers) zichtbaar op harde vloeren. Op deze manier is je grond altijd schoon. Nu doet de V15 Detect Extra dat natuurlijk ook én deze heeft ook nog eens hele handige opzetstukken waardoor het hele schoonmaakproces nog makkelijker wordt.

Heb jij kiertjes en gaatjes waar je maar moeilijk bijkomt? Zoals (in mijn geval) in de keuken en naast de koelkast? Het nieuwe opzetstuk is lang en smal, met een draaicirkel van 22° om opbergvakken in de auto, krappe openingen en moeilijk bereikbare plaatsen schoon te maken. Nou, perfect. Ook de krasvrije afstofborstel is heel erg handig, want op de grond ligt veel stof en rommel maar op elke andere oppervlakte eigenlijk net zo veel. Natuurlijk kan je er met een doekje overheen, maar als je een afstofborstel hebt wordt alle stof ook nog eens weggezogen en dan hoef je ook niks meer uit te kloppen. Tips die je leven net dat stukje makkelijker maken, wij houden ervan.

dyson schoonmaken tool
Emma

Review

Onze favoriet? Dat is zeker het accessoire voor moeilijk bereikbare openingen. In een niet al te groot huis krijg je toch al snel dat je heel veel spullen hebt staan, omdat er simpelweg niet zo veel ruimte is. Dat maakt wel extra hoekjes, kiertjes en plekken voor stof om te verzamelen. Helemaal als je een huisdier hebt met 31 knuffels, dat zijn kleine stofvangers én verspreiders. Omdat het zo makkelijk gaat, is het nog leuk ook en je ziet snel resultaat. Dat is wat we willen.

Je koopt deze stofzuiger voor €799,00 dus ‘t is wel echt een investering (en enige kleine minpuntje, helemaal als je nog aan het begin van je carrière en dus salaris staat) Maar.. stofzuigen wordt leuk. Je hebt er bijna zin in en je huis wordt écht een stuk schoner. Daarnaast blijft het een mooie huisupgrade en accessoire waar je nog heel wat jaar plezier van gaat hebben.

All about women: deze 5 feministische podcasts op Spotify zijn het waard om te luisteren

V15 Detect Extra

Dyson

8 Score

Pluspunten

  • Handig te gebruiken
  • Je huis wordt écht een stuk schoner
  • Schoonmaken wordt gewoon leuk
  • Staat nog leuk in je huis ook

Minpunten

  • Prijzig
  • Je moet wel ruimte vinden om de opzetstukken/accessoires op te bergen

We vertellen alles over de Dyson V15.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.