Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 13 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Deze virale haarclip-tutorial laat precies zien hoe je het opsteekkapsel van je dromen creëert

We zien elke week ongelofelijk veel haartrends voorbijkomen. Meestal zijn deze trends gericht op los haar, maar laten we eerlijk zijn: wij vinden het soms ook heerlijk om ons haar vast te dragen. Gelukkig zijn er ontzettend veel manieren waarop je dit kan doen, maar TikTok heeft nu de perfecte tutorial gedeeld. Er gaat namelijk een haarclip-tutorial compleet viraal op het platform, die precies laat zien hoe je het opsteekkapsel van je dromen creëert.

We hebben deze tutorial allemaal nodig in ons leven.

Haartrends

We weten allemaal dat haartrends een momentopname zijn. Toch zijn er ook ongelofelijk veel haartrends die voor een langere tijd een echte go-to blijven. Zo zijn wij op dit moment nog steeds compleet obsessed met de zigzag-scheiding en de ‘boy bob’. Toch is er een nieuwe trend die onze aandacht op dit moment helemaal opeist en dat is de haarclip-haartrend.

In 2021 was deze haartrend ook al een echte musthave en vooral in Nederland zijn vrouwen helemaal obsessed met deze trend. Je kan ook ontzettend veel met een hairclip, zoals het combineren met de half-up, half-down haartrend. Op dit moment gaat er een haarclip-tutorial compleet viraal op TikTok en deze tutorial laat precies zien hoe je op een makkelijke manier het perfecte opsteekkapsel creëert. Een echte must have als je het aan ons vraagt, want niet alleen wij zijn compleet obsessed met de haarclip. Ook modellen als Bella Hadid en Kendall Jenner zijn helemaal weg van deze trend.

Haarclip-tutorial

Molly Fritz – @molly_fritz – deelt op TikTok een korte tutorial waarin ze precies laat zien hoe je een haarclip moet gebruiken. Hoewel de tutorial er ontzettend eenvoudig uitziet, is het wel een kwestie van oefenen om de techniek op de juiste manier te gebruiken.

Als eerst schudt Molly haar haar uit en pakt het tussen haar duim en wijsvinger. Vervolgens draait ze haar haar om haar duim terwijl ze het over haar achterhoofd trekt. Ze houdt het haar op zijn plaatst met haar andere wijsvinger, voordat ze hem vastzet met een prachtige vlinder haarclip. De techniek lijkt nogal populair, want de video is op dit moment al meer dan 1 miljoen keer bekeken en heeft al meer dan 158.700 likes verzameld.

@molly_fritz

Reply to @noturaveragebadger I hope this is helpful!

♬ apathy – Gia Margaret

Reacties

Het lijkt erop dat wij niet de enigen zijn die naar een goede haarclip-tutorial op zoek waren. Fans reageren namelijk massaal onder de video van Molly Fritz. Zo schrijft een fan: “THIS IS THE FIRST HAIR TUTORIAL I’VE EVER SUCCESSFULLY DONE THANK U.” Andere fans schrijven: “learning this was a core memory for me thank you”, “Me, watching with short hair, rewatching for the vibes” en “Not to be dramatic but you just changed my life thank you so much.”

Wij gaan direct opzoek naar de perfecte haarclip om deze haartrend uit te proberen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.