Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Beauty 7 mei 2021
Leestijd: 1 minuut

De zigzag-scheiding is een van de grootste haartrends voor komend seizoen

Je kent hem nog wel: de zigzag-scheiding uit de zero’s. Een puntkam en een beetje geduld is alles wat je nodig hebt. Ideaal. Bella Hadid is er al mee gespot en als Bella het zegt, is het de nieuwste haartrend van nu. Zin in een makkelijk, funky kapsel? Dit is ‘m!

Pak de puntkam er maar bij, want dit is je nieuwe go-to kapsel.

Nieuwe haartrend: zigzag-scheiding

We noemen het een nieuwe haartrend, maar eigenlijk maakt de zigzag-scheiding ‘gewoon’ een comeback. In de zero’s droegen we het allemaal. Een paar minuten prutsen met een puntkam voor de badkamerspiegel en je was helemaal klaar voor de dag. Nou, pak de puntkam er maar bij en kijk eens of je het trucje nog kent, want de zigzag-scheiding is helemaal hot.

Ook fijn: deze scheiding is ook perfect om je uitgroei mee te camoufleren. Zo’n hack kunnen we allemaal wel gebruiken, dachten wij zo. Eerlijk is eerlijk, wij hadden niet gedacht dat deze trend ooit terug zou komen. Toch laat Bella Hadid – wie anders – ons zien dat dit kapsel hartstikke tof is. e

Nostalgische trends

De zigzag-scheiding is een haartrend die niet nieuw is. En zo gaat dat eigenlijk altijd met trends. Van gekleurde oogschaduw tot dunne wenkbrauwen, we hebben het allemaal al eens eerder gezien. En alsof dat nog niet genoeg is, keert ook de tanddiamant terug!

Je weet wel, dat steentje op je hoektand. Daar kwam weer een andere celebrity mee, namelijk Hailey Bieber. Het ‘laten zetten’ (ofwel opplakken) van een tanddiamant kan bij de tandarts of orthodontist. Je zou het ook zelf kunnen doen met een kit, maar waarom niet door iemand laten zetten die verstand heeft van tanden?

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.