Suze van As
Suze van As Love & Life 23 mrt 2019

Deze vrouwen proberen afgezaagde openingszinnen op Tinder – en het werkt

Hóe vaak gaan mannen nog vragen of het pijn deed toen je uit de hemel viel? Deze Tinderende vrouwen besloten mannen een koekje van eigen deeg te geven door de ergste openingszinnen te gebruiken.

Openingszinnen proberen

Als je op Tinder zit, heb je ook niet veel te verliezen qua openingszinnen. De mannen die je hierop tegenkomt, zie je meestal toch nooit in het echte leven. Dat is precies wat deze ladies dachten toen ze de beroemde app openden. Het begon oorspronkelijk als een onderzoek voor Group Travel Red7, en hieruit is gebleken dat 90% van alle mannen positief reageerden op de afgezaagde openingszinnen. Als je even niet meer weet wat je moet zeggen op Tinder, kan het dus bijna geen kwaad om een hele foute openingszin erin te gooien. Check de 13 screenshots van de gesprekken hieronder voor wat inspiratie.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

Yes: Meisje verandert haar Tinderprofiel in een geniale slideshow-presentatie

Met de miljoenen profielen die er op Tinder bestaan, is het natuurlijk moeilijk om eruit te springen en de aandacht van jouw perfecte match te vangen. De negentienjarige Grace Mauery uit Lawrence, Kansas, besloot daarom het heft in eigen handen te nemen en van haar Tinderprofiel een heuse presentatie te maken over waarom zij een date waard is.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

daily mail

Reageer op artikel:
Deze vrouwen proberen afgezaagde openingszinnen op Tinder – en het werkt
Sluiten