Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Beauty 23 mrt 2019
Leestijd: 3 minuten

Dit zijn de mooiste kapsels van celebs met een pony en nu willen wij meteen naar de kapper

De pony leek even een hype te zijn, maar is hier ‘for the long ride’. En daar zijn wij blij om, want van ons mag het kapsel nog lang blijven. Ook celebrities zijn fan. Zo heeft praktisch half Hollywood de schaar erin gezet, allemaal op een andere manier.

Nu het lente begint te worden, rennen we het liefst zo snel mogelijk naar de kapper, want lente betekent  verandering. Overweeg – voordat je door Pinterest gaat scrollen op zoek naar een nieuwe haarkleur of highlight trend –  eens om de schaar in jouw lange lokken te zetten. We neigen vaak naar verven, maar een andere coupe knippen is heel verfrissend. En niets leent zich daar zo goed voor als dit kapsel.

De kapsels van de celebs

Menig Hollywood-ster ging je voor en koos voor deze coupe. Fijn, want dat zorgt weer voor de meest fleeky plaatjes die wij als voorbeeld aan onze kapper showen. De Hollywood-pony’s komen in alle soorten en maten, van baby bangs tot curtain bangs.

Emma Watson – Baby Bangs

Emma was niet bang voor de schaar en besloot een flink stuk af te knippen, wat resulteerde in deze baby bangs. Gevalletje ‘you love it or you hate it‘. Wij vinden het Emma in ieder geval fantastisch staan.

Have you had a chance to pick up a copy of @oursharedshelf Jan/Feb book choice, Why I’m No Longer Talking to White People About Race by @renieddolodge ?! #oursharedshelf

5.7m Likes, 38k Comments – Emma Watson (@emmawatson) on Instagram: “Have you had a chance to pick up a copy of @oursharedshelf Jan/Feb book choice, Why I’m No Longer…”

Naomi Campbell – De rechte pony

Dit is eigelijk de ‘standaard’ pony zoals we hem kennen. Lekker rechttoe rechtaan. En hoewel er tegenwoordig genoeg variaties zijn, is er nog steeds niets mis met de good old rechte fringe. Dat bewijst Naomi Cambell maar weer, want is er iets dat deze prachtige vrouw niet kan hebben? Grote kans dat Kim K er binnenkort ook zo bijloopt…

Kate and Naomi ?? #katemoss#katemossisboss #90smodels #naomicampbell

23 Likes, 0 Comments – Hollywood and all Stages (@sklenkhart) on Instagram: “Kate and Naomi ?? #katemoss#katemossisboss #90smodels #naomicampbell”

Bella Hadid – De lange pony

Bella Hadid is niet vies van wat experimenteren met kapsels en ook de pony kan zij van haar checklist vinken. Het knappe model koos voor een fringe die ver op het achterhoofd begint, dit zorgt voor een nonchy effect. Een groot pluspunt hieraan is dat de lokken op deze manier lang genoeg zijn om ze in een staart of knot te doen.

A few of my favorite things…. @diormakeup @bulgariofficial diamonds and @fannybourdettedonon #rockrockrock ?

1m Likes, 3,567 Comments – ? (@bellahadid) on Instagram: “A few of my favorite things…. @diormakeup @bulgariofficial diamonds and @fannybourdettedonon…”

Rihanna – A-lijn pony

Onze RiRi heeft al meerdere pony’s gehad, maar wij vinden deze veruit het beste staan. De A-lijn pony creëer je door een pony te knippen en het midden iets uit te dunnen, vervolgens kam je een scheiding in de lokken en je bent ready to go. 

3 years of #ANTI. ???? What’s your favorite song of the record? Comment down below??Mine is definitely KISS IT BETTER ? #rihanna

13.4k Likes, 352 Comments – Rihanna (@rihannatodayofficial) on Instagram: “3 years of #ANTI. ???? What’s your favorite song of the record? Comment down below??Mine is…”

Emily Ratajkowksi – De ‘wispy’ pony

Speciaal voor degenen die het benauwd krijgen van zo’n plakkaat haar op je voorhoofd, is hier de wispy pony. Een luchtige model die bestaat uit veel plukjes, voor het ultieme nonchalante effect.

Fam ?

322k Likes, 811 Comments – Emily Ratajkowski (@emrata) on Instagram: “Fam ?”

Yara Shahidi – Pony met krullen

Wie denkt dat een pony niet kan in krullend haar, heeft het bij het verkeerde eind. Yara bewijst dat dit prachtig staat en dat je er alle kanten mee op kan. Check haar Instagram voor meer leuke curly hairdo’s, wij zijn verliefd.

Curly gyal pt.2

114.9k Likes, 499 Comments – Yara (يارا‎) Shahidi (@yarashahidi) on Instagram: “Curly gyal pt.2”

Camila Cabello – Curtain bangs

De curtain bangs zijn all over Instagram en dit kapsel is de meest ‘voorzichtige’ die je kan knippen, maar dat maakt ‘m niet minder leuk. Populaire Instagram-babes als Matilda Djerf dragen de curtain bangs, maar ook zangeres Camila Cabello shinet met dit flatterende kapsel.

let’s do this!!!

1.4m Likes, 14.2k Comments – camila (@camila_cabello) on Instagram: “let’s do this!!!”

Naast alle plaatjes van celebs, staan Instagram en Pinterest ook vol met genoeg andere prachtige kapsels. Voor als je nog net dat ene duwtje in de rug nodig hebt.

Cosmopolitan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.