Julia Schaap
Julia Schaap Fashion 9 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze winkel verkoopt geweldige GANNI dupes voor een fractie van de prijs

Iedereen gaat lekker op een goede dupe. Vooral als ‘ie betaalbaar is én ook nog eens van goede kwaliteit. De items van GANNI zijn geliefd, maar helaas leg je er flink wat geld voor neer. maar we hebben goed nieuws: nu gaat er een fantastische dupe viraal op TikTok.

En, er zijn meerdere GANNI dupes te koop in deze winkel.

GANNI dupes bij Pieces

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: Pieces is dé winkel waar jij de mooiste GANNI dupes kan shoppen. In de video is te zien dat de blouse, die precies lijkt op de populaire peplum blouse van GANNI, in meerdere kleuren te koop is. Ook is er zelfs een heel pak dat ‘GANNI’ schreeuwt.

De blouses zijn allemaal €49,99 en de broek die bij het pak hoort is €59,99. Omdat de video viraal ging op TikTok, zijn veel items op dit moment uitverkocht bij Pieces. Wel zijn er op Zalando nog een aantal exemplaren over. Terwijl je bij GANNI voor een top alleen al €145 betaalt, is Pieces dus zeker een aanrader als je gek bent op kleurrijke kledingitems.

Alle kleuren

De dupes van GANNI zijn dus in verschillende kleuren te koop. De blouses zijn in drie kleuren verkrijgbaar: roze, blauw en donkerblauw met een dun wit streepje. Het pak is alleen in de donkerblauwe variant te koop, maar wie weet komt daar nog verandering in.

@perlehagesteijn

Ganni dupes bij Pieces !!! #ganni #gannidupe #gannidupes #pieces #ganniblouse #ganniunboxing

♬ –

Deel twee

Aan het einde van de video wordt duidelijk dat dit niet de enige items zijn die lijken op de echte GANNI exemplaren. Zo zijn er ook nog truien en jurkjes die op dupes van GANNI lijken. Dit was alleen te veel om in een video te laten zien. Daarom laat TikTokker Perle Hagensteijn in een tweede video zien wat ze nog meer heeft gescoord.

@perlehagesteijn

Deel 2 GANNI DUPES #ganni #gannidupe #gannidupes #ganniunboxing #pieces #piecesunboxing

♬ greedy – Tate McRae

Deze Miu Miu dupe van MANGO gaat nu viral op het internet

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.