Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 9 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Is deze actrice de nieuwe vlam van Ariana Grande’s ex Dalton Gomez?

In juli kwam naar buiten dat Ariana Grande en Dalton Gomez een scheiding aanvroegen. Nu deze officieel rond is, lijken beiden weer een nieuwe vlam te hebben. Ariana is gespot met acteur Ethan Slater, en ook Dalton lijkt voor een actrice te gaan.

Een paar dagen nadat de scheiding tussen Ariana en Dalton rond was, werd hij zoenend gespot met Maika Monroe.

Dalton Gomez en Maika Monroe

Dalton Gomez scheen voor de scheiding van Ariana ook al andere vrouwen te zien, maar nu de scheiding rond is, heeft hij helemaal vrij spel. Afgelopen weekend werd hij in een restaurant gespot met actrice Maika Monroe. De ooggetuige van het romantische tafereel stuurde een foto naar roddelpagina DeuxMoi. Volgens deze bron stelden de twee zich aan elkaar voor. Een geslaagde eerste date, dus. Niet veel later waren de twee aan het zoenen in het restaurant.

Instagram @DeuxMoi
Instagram @DeuxMoi

Wie is Maika Monroe?

De 30-jarige Maika Monroe, geboren als Dillon Monroe Buckley, is al heel wat jaren actief in Hollywood. Naast dat ze acteert, is ze ook nog professioneel kiteboarder.

Voordat Maika gelinkt werd aan Daltom Gomez, ging ze met acteur Joe Keery. Joe en Maika hadden een relatie van 2017 tot 2023.

Ariana Grande en Ethan Slater

Ariana Grande zegt ook thank you, next. Nu ze haar ex gedag heeft gezegd met een eenmalige gift van 1,25 miljoen dollar (wat onderdeel uitmaakte van de scheiding), is het tijd om verder te gaan. Maar daar was ze eigenlijk al mee bezig.

De zangeres werd twee weken geleden samen met Ethan Slater gespot in Disneyland. Ook daar zat roddelpagina DeuxMoi bovenop.

Veel valt er niet te zien; zowel Ariana als Ethan zijn gekleed in wijde, comfy outfits. Wat we wél zien, is dat de twee elkaars hand vasthouden. Volgens de geruchten zouden Ariana en Ethan al samenwonen. Maar of dat echt waar is, moeten we afwachten.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.