Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 29 jun 2024
Leestijd: 2 minuten

Deze zonnebrandpoeder van Kruidvat houdt je huid en haarlijn beschermd

Nu het zomerse weer officieel begonnen is zijn wij dagelijks buiten te vinden. We houden van de zon, maar zorgen er wel voor dat we altijd goed beschermd zijn. Maar normale zonnebrand zorgt er vaak voor dat onze look compleet verpest wordt!

Gelukkig is dat verleden tijd met deze zonnebrandpoeder van Kruidvat, die niet alleen je huid, maar ook je haarlijn beschermd tegen de zon!

Zonneband op je hoofd

Nu de zon weer volop schijnt willen we iedereen op het hart drukken dat het zo (zoooooo) belangrijk is om je goed in te smeren. Het binnenkrijgen van een beetje vitamine D is altijd een goed idee, maar als je voor een langere tijd in de zon gaat liggen, zitten of lopen is het van groot belang dat je je insmeert met een goed beschermende zonnebrand.

Je kan het beste gebruik maken van een SPF50 en laat ons geluid de meest gestelde vraag beantwoorden: Ja, je kan ook met een SPF50 nog steeds bruin worden. Deze hoge factor zorgt er alleen voor dat je voor een langere tijd beschermd bent tegen de schadelijke straling van de zon en dus niet verbrand. En dit zorgt er ook direct voor dat je je minder vaak hoeft in te smeren. SPF50 for the win!!!

Als je de geur van zonnebrand lekker vindt, dan wil je deze zomerparfums inslaan

Zonnebrandpoeder is beter voor je haar

Nu is de grote vraag alleen nog: waarom zou je zonnebrandpoeder gebruiken in plaats van normale zonnebrand? Daar hebben wij één hele simpele reden voor. Normale zonnebrand zorgt er namelijk voor dat je haar hartstikke vet wordt en als je al make-up op je gezicht hebt zitten smeer je daar ook liever geen zonnebrandcrème overheen.

Zonnebrand aanbrengen zonder dat je haar of gezicht vet wordt? Dan gaat de nieuwe zonnebrandpoeder van Kruidvat waarschijnlijk de aankoop van het jaar voor je worden. Deze poeder is in twee verschillende kleuren verkrijgbaar: transparant en bronze. Oftewel, een met én een zonder kleurtje. De poeder kost €12,99 en er zit 4 gram in de verpakking. En we hebben nog meer goed nieuws. Deze zonnebrandpoeders zijn momenteel namelijk 1 + 1 gratis bij de Kruidvat. Dat wordt dus rennen!

Hoe gebruik je zonnebrandpoeder?

Nadat je dit geweldige product hebt gekocht is het natuurlijk ook handig om te weten hoe je het precies moet gebruiken. Het is namelijk geen normale zonnebrand die je zo even uit de fles spuit en op je huid smeert. Als je de volgende stappen volgt gaat het helemaal lukken:

  • Stap 1: Je haalt als eerst het dopje van de verpakking af en schuift vervolgens het beschermplastic voor het borsteltje naar beneden
  • Stap 2: Je schud het flesje nu op zijn kop even flink, totdat er poeder uitkomt
  • Stap 3: Nu er poeder uit de verpakking komt is het tijd om het op je gezicht of haarlijn aan te brengen en je bent beschermd
  • Stap 4: Let nog steeds goed op of je niet verbrand en breng extra poeder aan als dit nodig is!

Deze kleine beautyproducten passen perfect in je strandtas

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.