Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Events 27 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Op pad? Dit zijn de leukste dingen om te doen in het weekend van 28 en 29 januari

Het is bijna weekend en dat betekent dat het tijd is om leuke plannen te maken. Heb jij nog geen idee wat je gaat doen? Er zijn genoeg leuke events, exposities en feesten, die je de aankomende tijd kan bezoeken. Wij zetten ze voor je op een rij.

App je vrienden, jullie gaan de deur uit dit weekend.

Dit zijn de leukste dingen om te doen in het weekend van 28 en 29 januari

Van exposities tot raves.

RTXP

In het pand van de voormalige jongensschool op de hoek van de 1e Jacob van Campenstraat en de Ferdinand Bolstraat in de Amsterdamse Pijp verrijst momenteel RTXP (Art Experience). Gecreëerd vanuit de ambitie om de schilderkunst voor een groot publiek toegankelijk te maken, wordt RTXP een ‘experience’ die bezoekers een unieke reis door de kunstgeschiedenis laat maken langs zo’n 50 iconische werken.

Eerste Jacob van Campen Straat 59, Amsterdam

Audio Obscura x SORA

De afgelopen weken toverde Unfold.Art (van dezelfde organisatie als Audio Obscura) de Amsterdamse Gashouder al om tot een waar kunstwerk van licht. Dit weekend is het extra feest, want op zaterdagavond 28 januari komen SORA (zoals de installatie heet) en Audio Obscura samen. Feesten onder de indrukwekkende lichtshow, met muziek van Adriatique en Henrik Schwarz.

Gashouder, Klonneplein 1, Amsterdam

Anna + Nina sample sale

Op vrijdag 27 en zaterdag 28 januari houdt Anna + Nina een sample sale in De Hallen in Amsterdam-West. Je scoort kleding, sieraden en homeware voor zachte prijsjes. Kleine sidenote: bereid je voor op een kleine wachtrij, dus zoek vooral een fijne podcast uit voor tijdens het wachten.

Hannie Dankbaarpassage 18, Amsterdam

PIV at Shelter Amsterdam

Deze vrijdagavond neemt houselabel PIV de ondergrondse Shelter weer over. Black Loops, Janeret, Kyra Khaldi en Prunk staan op de line-up, dus dat belooft een groot feest te worden. Om 23:00 openen de deuren en er wordt tot 06:00 gefeest.

Overhoeksplein 3, Amsterdam

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.