Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 8 mrt 2021
Leestijd: 1 minuut

Zo zit je vanmiddag front row bij de Dior Fall/Winter 2021-2022 show tijdens Paris Fashion Week

Hoewel de bruisende modeweken nog steeds vooral digitaal worden gehouden, zijn de shows er niet minder op. Een bijkomend voordeel: iedereen zit front row bij de digitale shows. Vandaag vindt de Dior Fall/Winter 2021-2022 show plaats tijdens Paris Fashion Week en wij vertellen je precies hoe je op de eerste rij kunt zitten.

Wij vertellen je alles over de show van het Franse modehuis en delen waar je de show kunt bekijken.

Dior Fall/Winter 2021-2022

Paris Fashion Week is in volle gang. Van 1 tot 10 maart 2021 worden de mooiste collecties gepresenteerd aan het grote publiek. De vorige modeweek ging al digitaal en deze keer worden de grote shows wederom en misschien wel meer dan ooit digitaal getoond. Vandaag is het de beurt aan onder anderen Christian Dior, Balmain en Giambattista Valli, morgen zien we Chanel en Miu Miu en op de laatste dag zien we Louis Vuitton.

De meeste merken bieden livestreams via Instagram en hun website aan. Zo ook Dior, want vandaag kun je de show om 14:30 uur via de website en Instagram van Dior bekijken. En wij verklappen je alvast hoe je dat precies doet.

Livestream

Modehuis Dior kiest voor de Fall/Winter 2021-collectie voor het presenteren van een online show. Op zowel Instagram als hun eigen website kun je genieten van de unieke show. Voor Fall/Winter 2021 van Christian Dior heeft Maria Grazia Chiuri wederom een prachtige collectie ontworpen. Wil je eindelijk eens front row zitten bij een van de grootste shows van Paris Haute Couture Week? Bekijk de show dan om 14:30 uur hieronder of via de officiële kanalen en website van Dior.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.