Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 8 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Kate Middleton maakte Meghan Markle aan het huilen voor haar Royal Wedding in 2018

Het interview met Meghan Markle en prins Harry bij Oprah Winfrey werd gisteravond uitgezonden in de Verenigde Staten. Het diepgaande interview zat vol nieuwe onthullingen. Zo praatte Meghan Markle ook over haar relatie met Kate Middleton en onthult ze dat Kate haar vlak voor haar Royal Wedding in 2018 aan het huilen maakte.

Eerder gingen de geruchten dat het juist andersom gebeurde en dat Kate moest huilen voor de bruiloft van Meghan en Harry.

Kate Middleton maakte Meghan Markle aan het huilen

Natuurlijk werd Meghan Markle gevraagd naar haar relatie met Kate Middleton. Zo kwamen een aantal jaar geleden de roddels al naar buiten dat Meghan Markle haar aanstaande schoonzus Kate aan het huilen had gemaakt voor haar bruiloft. In het interview met Oprah Winfrey vertelt Meghan Markle het tegenovergestelde. Kate Middleton maakte haar namelijk aan het huilen vlak voor haar Royal Wedding in 2018.

Het ging over de juiste jurken voor de bloemenmeisjes op de bruiloft. “Het deed me echt pijn,” zei ze. “Ik dacht, gezien alles wat er gaande was in die dagen voorafgaand aan de bruiloft, dat het niet logisch was om zich niet te gedragen als anderen deden, namelijk ondersteunend zijn wetende wat er aan de hand was met mijn vader.” Meghan Markle zegt in het interview dat ze Kate heeft vergeven. Wel vond ze het lastig dat ze werd beschuldigd van iets dat ze niet had gedaan in de roddelpers.

Chris Jackson / POOL / AFP

Excuses van Kate

Meghan Markle vertelt in het interview dat ook haar communicatieteam vertelde dat het niet zo was gegaan. Helaas was er niemand die het voor haar opnam tegen de roddelpers. Het hele Britse koningshuis wist dat de aantijgingen in de roddelpers niet waar waren. Kate Middleton bood haar excuses aan Meghan aan.

“Ik zeg het niet om neerbuigend te zijn, want het was een heel moeilijke week [voor de bruiloft in 2018], en [Middleton] was ergens van streek over. Ze nam haar verantwoordelijkheid en bood haar excuses aan, ze bracht me bloemen en een briefje waarin ze haar excuses aanbood. Ze deed wat ik zou doen als ik wist dat ik iemand pijn had gedaan. Om er gewoon de verantwoording voor te nemen.”

Zo kijk je het interview van Meghan Markle en prins Harry met Oprah Winfrey in Nederland

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.