Inga Stoit
Inga Stoit Lichaam 24 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit is actrice Kaley Cuoco (The Big Bang Theory) haar heftige workout routine

We proberen wat workouts in ons leven, van HIIT of rennen tot yoga of pilates, maar het vinden van de perfecte workout routine lijkt voor velen toch moeilijker te vinden dan gehoopt. Ben jij, net als wij, op zoek naar de perfecte workout? Dan heeft actrice Kaley Cuoco de tip der tips.

De workout routine van Kaley Cuoco

Kaley Cuoco zweert ten eerste bij en gezond dieet, maar dit is natuurlijk niet het enige wat haar lichaam in topvorm houdt. Kaley is verre van vies van een aantal goede workouts. Ze houdt haar workout routine afwisselend want dat werkt het fijnste voor haar.

Yoga

Halleluja, Kaley doet maar liefst vijf keer per week aan yoga. Het is haar favoriete manier om aan haar conditie te werken. Yoga heeft haar geholpen om strakker te worden en spieren te krijgen – en daar is zij dol op. Ze gaat regelmatig naar CorePower Yoga. Ze volgt daar verschillende lessen, zoals de Hot Power Fusion-les of een Yoga Sculpt-les. Tijdens de Sculpt Class doe je ook oefeningen als jumping jacks, waardoor de yoga tevens wat meer cardio bevat.

Krachttraining

Kaley werkt heel hard om haar conditie op peil te houden. George C. King (die haar trainde bij de Fitness Factory) deelde dat haar focus voornamelijk uitging haar naar onderlichaam, dus haar billen, benen en buikspieren. Hij liet haar veel lunges, squat jumps, regular squats, leg curls en deadlifts doen. Om haar buik te versterken doet de actrice veel crunches, sit-ups en knie liften. Yikes, drama als je het ons vraag (haha).

Naast krachttraining gaat Kaley ook naar SoulCycle en doet zij aan paardrijden. Paardrijden vindt zij ook heerlijk omdat het lekker buiten is. Lange wandelingen met vrienden zijn ook en favoriet voor haar.

Zoektocht

Kaley heeft na jaren van trainingen ondervonden wat wel en niet voor haar werkt. Ze weet na de nodige oefeningen wat haar lichaam nodig heeft en weet hoe ze haar conditie op peil kan houden.

En zo is het natuurlijk ook, geen mens is hetzelfde. Luister naar je eigen lichaam, doe wat je leuk vindt en let erop dat je jezelf niet overbelast.

Let’s move and eat: dit is de work-outroutine van Rihanna

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.