Inga Stoit
Inga Stoit Celebrity 8 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Let’s move and eat: dit is de work-outroutine van Rihanna

We proberen heel wat verschillende work-outs in ons leven.. HIIT, hardlopen, yoga, krachttraining, allemaal verschillende vormen die passen bij verschillende mensen. Het vinden van de perfecte work-outroutine lijkt voor velen toch moeilijker te vinden dan gehoopt. Ben jij, net als wij, op zoek naar de perfecte sportsessie? Dan heeft de schitterende wereldartiest Rihanna de tip der tips.

Riri ofwel Rihanna haar workout routine

Rihanna heeft door de jaren heen aan diverse trainingen gedaan. Ze houdt ervan om nieuwe dingen uit te proberen met verschillende trainers. Haar work-outs helpen haar om haar hart gezond en haar lichaam sterk te houden, zodat ze goed kan presteren op het podium, en nu dan als moeder. Rihanna is bereid om veel calorieën te verbranden in de gym, zodat ze minder voorzichtig hoeft te zijn met haar dieet. Het schijnt dat Rihanna enorm is toegewijd aan haar trainingen. Zo heeft zij ooit tijdens een tournee om 2 uur ‘s nachts nog getraind.

Cardio-workouts

Rihanna doet vaak aan verschillende vormen van cardio. Ze wisselt graag van work-outs, dus doet zij bijvoorbeeld aan hardlopen maar ook aan en Tae Kwon Do. Ze doet ook graag full-body capoeira (dit is een Braziliaanse krijgskunst die acrobatiek combineert met dans). Rihanna doet ook regelmatig trainingen die gericht zijn op dansen. Dit is een geweldige vorm van cardio en het helpt haar zich voor te bereiden op haar performance op het podium. Tijdens haar cardiotrainingen probeert Rihanna gedurende de hele workout in beweging te blijven zonder pauzes te nemen.

Zo zorgt Jennifer Lopez ervoor dat ze altijd in vorm is én blijft

Krachttraining

Rihanna zorgt er graag voor dat ze regelmatig verschillende delen van haar lichaam traint. Ze doet in dat geval de standaard krachttraining bewegingen. Enkele van haar go-to-oefeningen zijn: squats, lunges, shoulderpress, de plank en etc. Dit doet zij niet alleen met behulp van zware gewichten maar ook met haar eigen lichaamsgewicht. Denk aan: pull-ups, push ups, dips, jump squats en lunges. Naast krachttraining doet Rihanna graag aan pilates. De popster traint tevens graag haar buik en maakt hier vaak een heel circuit van.

Wat is het toch heerlijk dat zij tevens lekker gewoon erg veel wil eten en daarom net wat harder werkt in de gym. Wij zijn gek op die mentaliteit. Nu zal ze andere prioriteiten hebben, zo na de geboorte van haar zoon. En dat is ook oké, we hebben in elke fase van ons leven behoefte aan iets anders.

Zo zorgt Jennifer Lopez ervoor dat ze altijd in vorm is én blijft

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.