Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 28 okt 2021
Leestijd: 4 minuten

Dit is alles wat je moet weten over de nieuwe realityserie van de Kardashians

We hebben de Kardashians al een tijdje moeten missen op ons scherm. De laatste aflevering van de realityserie was op 20 juni 2021 te zien en sinds dien wachten we op de nieuwe show. De Kardashians hebben natuurlijk direct een nieuwe deal gesloten met Hulu en wij vertellen je alles wat je over de nieuwe show moet weten.

De show zal ergens in de herfst uitkomen.

Nieuwe Hulu-show

Keeping Up With The Kardashians is een van onze favoriete realityseries. Wij waren dan ook al enige tijd in rouw. Gelukkig bracht momager Kris Jenner al snel het goede nieuws naar buiten dat de familie een nieuwe serie krijgt. Ze keren in de herfst van 2021 officieel terug op onze schermen en wij kunnen niet wachten.

De show werd in december 2020 aangekondigd en er komen steeds meer details naar buiten over wat we kunnen verwachten. De Kardashian-Jenners hebben enkele hints over de serie onthuld. Zo vertelde Kim Kardashian in een interview met WSJ. Magazine dat de nieuwe serie een “andere kant” van de beroemde familie zal laten zien. Ze vertelt: “I think it will be a different side. But I wouldn’t say that our silly sides are not going to come out.”

Keeping Up With The Kardashians

Er is ook onthuld dat de familie de bewerkingsrecht van de show behoudt, en dat we meer van Kims professionele leven en rechenstudies zullen zien. Momager Kris Jenner vertelde tijdens de Disney Upfronts-showcase in mei dat de nieuwe serie “het volgende hoofdstuk” is voor de familie. Ze zei: “In the new show, you’ll see us evolving as a family. Fans want us to be who we are and since moment one, they’ve been emotionally invested in our show, just like we are. The fans will love seeing us continue the journey. I can’t say much about what’s coming, but spoiler, we’re going to look fabulous and everyone’s going to watch.”

De familie moet nog aankondigen hoe de nieuwe serie gaat heten. Helaas zal de iconische naam Keeping Up With The Kardashians niet meer worden gebruikt, maar zijn erg benieuwd met welke – net zo iconische – naam de familie nu komt. De Kardashians houden zich verder vrij stil over de serie, maar Kim hintte in september wel naar de show in haar Instagram-verhaal. Hierin deelde ze een foto van een microfoontje met de tekst “Day 1”, waarmee ze waarschijnlijk verwijst naar de eerste draaidag van de nieuwe show.

de Kardashians nieuwe show
Instagram / @kimkardashian

De familie

We verwachten de zussen Kim, Kourtney, Khloé, Kendall en Kylie samen met momager kris Jenner sowieso terug te zien in de serie. Kim Kardashian onthulde op Twitter dat ook Scott disick – de ex van Kourtney – in de serie komt. Ze schreef op Twitter: “But @ScottDisick is coming with us to Hulu sooooooo I get it BUT he will be back!!!!” Kim vertelde ook dat ze nog niet weet of de nieuwe verloofde van Kourtney – Travis Barker – zal verschijnen in de show. “I honestly haven’t talked to them about it, but I’m assuming because he’s such a big part of Kourtney’s life that hopefully they will be on.”

Helaas hoorde we laatst dat we Rob Kardashian waarschijnlijk niet in de nieuwe serie gaan zien. Hij is namelijk niet van plan om deel te nemen. “Rob is not planning to have any participation in the new Hulu show, but he feels he’s in a great headspace right now,” vertelt een insider aan E! News. De insider voegde toe dat er een mogelijkheid is dat Rob overweegt om in de toekomst een verschijning te maken in de show. Daar moeten we dan maar voor hopen.

Releasedatum

Helaas is er op dit moment nog geen officiële releasedatum. Kim Kardashian vertelde in The Ellen DeGeneres Show dat ze in de herfst beginnen met filmen en dat ze ook plannen om in de herfst op tv te komen. Of we de serie echt in de herfst gaan zien moet nog blijken, maar Kim gaf wel aan dat het filmen snel gaat. “That’s the beauty of Hulu, we’re streaming, and we get to have a much quicker turn around than previously. We’re really excited.”

Wij kunnen ook niet wachten tot we weer van de familie mogen genieten.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.