Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Celebrity 8 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian en Pete Davidson samen gespot bij Hulu première van ‘The Kardashians’

Niet alleen Kourtney en liefje Travis, maar ook Kim Kardashian en Pete Davidson zetten grote stappen in hun relatie. Waar de twee eerst leken te wachten met hun grote publieke verschijning als een stel, zijn ze nu tóch samen gespot bij de red carpet première van Hulu’s nieuwe realityshow “The Kardashians”.

CUTE!!!

“The Kardashians”

Nadat de iconische realityshow Keeping Up With The Kardashians aan het einde van 2020 stopte, duurde het – gelukkig – niet lang voor de Kardashian-Jenners heimwee kregen naar de camera’s. Streamingdienst Hulu liet een tijdje terug weten een gloednieuwe Kardashian-show te releasen op 14 april.

Met nog maar een klein weekje voordat het eindelijk zover is en we weer kunnen genieten van onze favoriete famous family. Het was afgelopen nacht tijd voor de red carpet première van “The Kardashians”. Niet alleen de Kardashians zelf waren hier aanwezig, maar ook Pete Davidson was daar om zijn liefje Kim te supporten.

Kim en Pete’s eerste publieke verschijning

Pete poseerde (helaas) niet samen met Kim K. voor foto’s op de rode loper. In plaats daarvan steunde hij haar vanaf de zijlijn, waarna het stel samen de Gaya Studios in Los Angeles binnen liep. Super lief.

Kim leek dolgelukkig met de aanwezigheid van Pete op de première en vertelde hierover aan E! News: “He is very supportive”, zegt ze glimlachend. Op de vraag of de twee getwijfeld hebben om samen de rode loper te betreden antwoord Kim het volgende: “He’s here to support me. It’s my thing, I don’t think it’s his thing to be all up here with me. So, I’m just so happy he’s here.”

Wij zijn super blij het voor het stel en vinden dat Kim er ontzettend gelukkig uitziet. We zijn benieuwd wanneer het koppel tóch besluit om samen te poseren op de rode loper.

Dit zijn de beste Twitter-reacties op de relatie van Kim Kardashian en Pete Davidson

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.