Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Entertainment 9 mei 2022
Leestijd: 4 minuten

Dit is alles wat we tot nu toe weten over de derde film van de 365 Days-reeks

Grote kans dat jij in de afgelopen dagen de film 365 Days: This Day hebt bekeken. Na het succes van de film’s voorganger 365 Days stond menig filmliefhebber te popelen om het vervolg op de film (die een spannende cliffhanger had) te kunnen zien. Op 27 april was het zover: de film kwam éindelijk op Netflix. Helaas vonden veel mensen dat hun lange wachten niet beloond werd. Kijkers van de film zeiden allemaal hetzelfde over 365 Days: This Day en positief was het niet. Toch heeft Netflix al een tijd terug aangekondigd dat er een derde deel van de filmreeks zal komen. Durf jij 365 Days nog een kans te geven? Lees dan snel even verder.

Wij vertellen je alles wat we tot nu toe weten over de derde film.

365 Days

Het eerste deel van de 365 days-reeks viel op z’n zachtst gezegd goed in de smaak bij kijkers. Fans smulden van het liefdesverhaal. Laura Biel wordt verliefd op haar ontvoerder Don Massimo, een maffiabaas die haar 365 dagen gevangen houdt.

De erotische Netflix-film is gebaseerd op het boek 365 Dni dat is geschreven door de Poolse schrijfster Blanka Lipińska. Na het enorme succes van deze eerste verfilming duurde het niet lang voor de makers een tweede en derde film aankondigden.

Tweede film

De tweede film kwam na lang wachten op 27 april eindelijk uit. Helaas leefde dit vervolg op 365 days niet tegen de verwachtingen van fans op. Zij zeiden namelijk allemaal hetzelfde over de film. Ze vinden de verhaallijn ontzettend slecht en klagen over het feit dat de film zowat alleen bestaat uit muziek en seks. Sommigen zijn zelfs zó teleurgesteld dat ze de film de slechtste film van 2022 noemen. Wow.

Alles wat we tot nu toe weten over deel 3

Voor de kijkers die wél enthousiast werden van 365 Days: This Day en de fans die het derde deel van de reeks toch nog een kansje willen geven hebben wij alle details over film nummero #3 op een rijtje gezet. Zo schreven we eerder dat in mei 2021 het derde deel van de film al bevestigd werd: fans van Laura en Massimo hoeven zich dus geen zorgen te maken dat ze niet zullen weten hoe de relatie verder verloopt. Het derde deel van de reeks zal The Next 365 Days gaan heten.

Plot

In 365 Days: This Day konden we zien hoe Laura en Massimo proberen om een normaal leven te leiden (voor zover dat kan als maffiabaas) om hun relatie verder te kunnen ontdekken. Helaas zijn er kapers op de kust en is er een andere man die interesse toont naar Laura toe.

Dus, wat zou er mogelijk kunnen gebeuren in de derde film? Net als de andere twee films is ook film 3 gebaseerd op de boekenreeks van Blanka Lipińska, namelijk op 365 dagen jou. De officiële beschrijving van dit boek luidt:

“As the wife of Don Massimo Torricelli, one of the most dangerous Mafia bosses in Sicily, Laura’s life is a roller coaster. She is often at risk, the potential target of Massimo’s unscrupulous enemies who will stop at nothing to destroy the powerful man. And when Laura is seriously injured in an attack, pregnant and fighting to survive, Massimo faces the toughest decision of his life. What will his life be without Laura? Will he be able to raise their child alone? What will the fate of his family be, and whose 365 days may come to a close?”

Dat klinkt in ieder geval ontzettend spannend en maakt ons dan toch wel weer nieuwsgierig naar de derde film.

Cast

Er is bevestigd dat we in de derde film sowieso Laura ( Anna-Maria Sieklucka) en Massimo (Michele Morrone) terug zullen zien.

Ook zal nieuwkomer Simone Susinna als Nacho terugkeren in deel 3. In This Day werd hij verliefd op Laura. Deze opbloeiende relatie zal in deel 3 waarschijnlijk verpest worden door de onthulling dat Nacho de zoon is van een maffiabaas die de ‘eeuwige rivaal’ is van Massimo’s familie.

Magdalena Lamparska en Otar Saralidze zullen ook terugkeren als Laura’s BFF Olga en Massimo’s rechterhand Domenico. Dit duo verloofde zich in This Day. Hopelijk is hun huwelijk gelukkiger dan dat van Laura en Massimo.

Verder is het onduidelijk of we Massimo’s lang verloren tweelingbroer Adriano (ook gespeeld door Morrone, no surprise) en Massimo’s voormalige geliefde Anna, gespeeld door Natasza Urbańska, terug zullen zien in de derde film. Beiden werden namelijk neergeschoten aan het einde van This Day. Hun lot blijft voor nu dus nog onduidelijk.

Releasedatum

Goed nieuws voor fans die niet kunnen wachten op The Next 365 Days: de film zal namelijk hoogstwaarschijnlijk dit jaar nog op Netflix verschijnen. De streamingdienst heeft deel 2 en 3 namelijk achter elkaar opgenomen. Dit betekent dus dat The Next 356 Days al op beeld staat. Netflix heeft laten weten dat de film ergens in 2022 in première gaat. Dit zal mogelijk al rond september zijn.

YAY! Wij kunnen stiekem niet wachten op deel 3.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.