Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 30 jun 2022
Leestijd: 1 minuut

Dit is de trailer van ‘Ticket To Paradise’ met Hollywoodsterren George Clooney en Julia Roberts

De filmindustrie heeft een tijdje stilgelegen (ja-haaaa, door Covid) maar inmiddels worden er ontzettend veel nieuwe films geproduceerd en uitgebracht. Zo zien we Margot Robbie en Ryan Gosling druk in de weer op Venice Beach tijdens de opnames van ‘Barbie’ en ook Hollywood-iconen Julia Roberts en George Clooney keren samen terug naar het witte doek. Ze spelen in de nieuwste rom-com ‘Ticket To Paradise’ en wij kunnen niet wachten tot ‘ie uit is.

Ticket To Paradise

De film gaat over een stel wat al jaren gescheiden is en hun huwelijk als één grote mislukkig zien. Wel hebben ze een dochter (Lily) die inmiddels al volwassen is en haar eigen leven probeert in te richten. Wanneer Lily op een reis naar Bali gaat en besluit met een local te trouwen, vliegen de twee naar Indonesië om haar ervan te weerhouden dezelfde fout te maken die ze ooit hebben gemaakt. Toch lijkt het dan allemaal niet zo erg te zijn als ze dachten. Of course.

She’s back

De film is vanaf 29 september te zien in de bioscoop en we can’t wait. We weten allemaal dat Julia Roberts de queen van de rom-coms is en ze vertolkt in elke film weer een ander soort rol. Vroeger was ze vaak de it-girl, maar inmiddels speelt ze vaak de moeder of tante. Wel prominent aanwezig natuurlijk en vaak als grote hoofdrol. Ook vinden we het totaal niet vervelend om Mister Clooney terug te zien op het witte doek. Waar hij normaal meer te zien is in actiefilms (denk aan de Ocean’s-reeks) is het natuurlijk een spetter om te zien én perfect gecast als de ‘ex’-husband van Julia.

OMG – In plaats van Ryan Gosling zou déze hotte acteur bijna spelen in The Notebook

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.