Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 30 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Morgen is het éindelijk tijd voor Vol. 2 van Stranger Things seizoen 4 – gaan er hoofdrolspelers dood?!

Als we Millie Bobby Brown, oftewel Eleven, mogen geloven, wordt Vol. 2 van Stranger Things seizoen 4 een heftige. De twee afleveringen duren extra lang en er gaan waarschijnlijk mensen (ja, meervoud!) dood. Very tragic. Acteur Noah Schnapp (Will) hintte al eerder op zo’n verhaallijn waardoor veel mensen dachten dat Will nu echt gepakt zou worden door The Upside Down. Ook gaan er theorieën rond dat het zou gaan om Steve ‘the hair’ Harrington – iets wat veel fans nú al raakt, ook al is de serie nog niet eens uit.

Stranger Things Vol. 2

Millie postte een paar dagen geleden de volgende post op Instagram, met de caption “the beginning of the end is near. see you friday.”

Die hint (of spoiler?!!!) van Noah tijdens de Tonight Show met Jimmy Fallon? Bekijk ‘m hieronder:

Recap

Maar wat gebeurde er ook alweer in Vol. 1? Kans is groot dat je het pas net afgekeken hebt, maar toch is het wel fijn om een kleine recap te krijgen. Want het was veel. Heel erg veel.

Over Stranger Things 4

Het is zes maanden geleden sinds The Battle of Starcourt terreur en verwoesting naar Hawkins bracht. De vriendengroep worstelt met de nasleep van deze gebeurtenis en wordt voor het eerst van elkaar gescheiden. Daarnaast maken de uitdagingen die de middelbare school met zich meebrengt het er niet makkelijker op. Juist in deze lastige periode krijgt de groep te maken met een nieuwe en angstaanjagende bovennatuurlijke dreiging, met een gruwelijk mysterie tot gevolg. Het mysterie oplossen is hun enige kans om eindelijk een einde te maken aan de verschrikkingen van de Upside Down.

Can’t wait – In het vierde seizoen van Stranger Things gaan we veel nieuwe gezichten zien

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.