Inga Stoit
Inga Stoit Beauty 26 okt 2022
Leestijd: 1 minuut

Dit is de wenkbrauwgel die Hailey Bieber gebruikt en hij is helemaal niet zo duur

Het schijnt dat de dunne wenkbrauwen trend weer terug aan het komen is, maar eerlijk gezegd moeten wij daar nog even niet aan denken. We zijn nog steeds jaloers op de bushy brows van Hailey Bieber. Wij zijn daarom ook erg benieuwd hoe zij die mooie wenkbrauwen styleert en konden (thank god) achterhalen welke wenkbrauwgel zij gebruikt.

Haar geborstelde wenkbrauwen houdt Hailey gezond, gehydrateerd en knap door de Strength & Length Serum-Infused Brow Gel van bareMinerals. Haar wenkies zien er ten alle tijden flawless uit.

De wenkbrauwgel die Hailey Bieber gebruikt

Het relaxte aan deze wenkbrauwgel is dat hij subtiel is. Soms geven wenkbrauwgellen een geverfd effect en dat doet deze dus niet. Dit is de perfecte gel voor je make-up-free days. Hailey haar make-up artist Denika Bedrossian maakt altijd gebruik van deze gel op Hailey haar gezicht. Hailey omschrijft de wenkbrauwgel zelf als: ”It’s like a deep-conditioning mask for your brows.”

Uiteraard is de gel in meerdere kleuren te verkrijgen – en dat is fijn, want er zijn nogal wat kleurverschillen in wenkbrauwen. Zo kun je kiezen voor lichtere of een donkere kleur, maar weet ook dat er de kleur ‘clear‘ is, ofwel geen kleur. Deze is puur voor het modelleren en dus niet voor het ‘inkleuren’.

De wenkbrauwgel is als een (doorzichtige) mascara, het creëert een gelijkmatige basis voor de haartjes, zodat ze er nog voller uit kunnen zien. De gel kan de fijne haartjes scheiden en dikker maken. Wil jij wenkbrauwen als die van Hailey Bieber? Dan kun je de Strength & Length Serum-Infused Brow Gel van bareMinerals hier bestellen. Hij is niet duur maar houd wel rekening met de import bedragen.

Fluffy wenkbrauwen zoals Zendaya en Gigi Hadid? Zo creëer je ze

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.