Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Beauty 28 aug 2021
Leestijd: 1 minuut

Fluffy wenkbrauwen zoals Zendaya en Gigi Hadid? Zo creëer je ze

Eerder dit jaar introduceerde Bella Hadid dé wenkbrauwtrend van het jaar: de dunne wenkbrauw. Dit is echter niet de enige wenkbrauwtrend die we gaan zien dit jaar, ook de fluffy wenkbrauwen zijn enorm populair. Sommigen rocken de volle wenkbrauwen al van zichzelf, maar dat betekent niet dat wij ze niet kunnen namaken.

We leggen je uit hoe je realistische fluffy eyebrows maakt.

Fluffy wenkbrauwen: dé wenkbrauwtrend voor 2021

Stiekem willen we ze allemaal: de dikke en fluffy wenkbrauwen die Zendaya, Gigi Hadid en Dua Lipa al van zichzelf hebben. Er zijn een aantal manieren om de volle wenkbrauwen te creëeren. We leggen je uit hoe je ze in drie simpele stappen maakt.

1. Start met een fijne zeep of wax

Om je wenkbrauwen een stuk groter en voller te laten lijken kun je een fijne zeep of wax gebruiken voor je wenkbrauwen. Borstel met een schone mascaraborstel of wenkbrauwborstel voorzichtig je wenkbrauwhaartjes naar boven om een voller effect te creëren.

2. Vul je wenkbrauwen in

Vervolgens is het tijd om je wenkbrauwen in te kleuren. Dit hoeft niet veel te zijn, de lichte of lege plekjes invullen is al genoeg. Je kunt dit het beste doen door met het product en een fijne penseel kleine haartjes te zetten. Door ze zo licht mogelijk in te kleuren, creëer je een natuurlijke look.

3. Maak je fluffy wenkbrauwen af met een wenkbrauwgel

Om je wenkbrauwen de hele dag te laten zitten is het handig om een fijne wenkbrauwgel te gebruiken. Hiermee blijven ze de hele dag goed zitten. Wanneer je liever een ander product wilt gebruiken dan wenkbrauwgel, kun je voor een zachter effect ook een fijne pomenade of wax gebruiken.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.