Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Films & Series 11 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Dit is wanneer de verfilming van ‘It Ends With Us’ eindelijk in de bioscoop draait

Als er één boek was dat in 2023 TikTok domineerde, dan was het wel It Ends With Us van Colleen Hoover. Het boek krijgt zelfs een verfilming met Blake Lively in de hoofdrol. De film zou bijna uitkomen, maar werd steeds uitgesteld. Nu is de nieuwe releasedatum bekend.

Nog een paar maanden wachten totdat we Blake als Lily Bloom zien schitteren op het witte doek.

Nieuwe releasedate It Ends With Us

Om de verfilming van Colleen Hoovers bestseller was veel te doen. Eerst waren fans het niet eens met de cast en daarna kwam er ook vertraging in de productie. Door de stakingen in Hollywood lagen de opnames van It Ends With Us een tijdje stil. Al snel werd duidelijk dat de eerst aangekondigde releasedate, van 9 februari, niet gehaald ging worden.

De makers geven de wachtende fans nu opnieuw een stip op de horizon: op 21 juni verschijnt de film in de bioscoop. Nog vijf maanden wachten, dus.

De verfilming van It Ends With Us

Ook als je het boek niet hebt gelezen, dan weet je waarschijnlijk een beetje van het verhaal af. It Ends With Us gaat over Lily Bloom, een afgestudeerde studente die naar Boston verhuist, waar ze de knappe neurochirurg Ryle Kincaid. De opbloeiende nieuwe relatie brengt herinneringen terug aan Atlas, haar eerste liefde. Als hij weer in haar leven verschijnt, komt alles wat Lily heeft opgebouwd in gevaar.

Al eerder werd bekend gemaakt dat Blake Lively de rol van de roodharige Lily op zich neemt. Naast de Lily Bloom, is Blake ook nog eens executive producer van de film. Dit maakte Colleen Hoover bekend in januari. Begin mei zijn ook de andere castleden bekend gemaakt. Zo zien we dat acteur Justin Baldoni de rol van Ryle gaat spelen. Brandon Sklenar zal de rol van Atlas spelen. Sklenar is vooral bekend als Spencer Dutton in de Paramount Plus prequel Yellowstone, 1923.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.