Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Celebrity 19 jun 2023
Leestijd: 3 minuten

Dit klopt niet aan het sprookjesachtige liefdesverhaal van Kourtney Kardashian en Travis Barker

Voor wie het nog even had gemist: Kourtney Kardashian is in verwachting van haar grote liefde, Travis Barker. Het koppel kan hun geluk niet op en showt haar babybuikje op social media. Dit sprookjesachtige verhaal ging eraan vooraf (en dit is hét grote, onopgeloste raadsel).

ABCDEFG – Kourtney is in verwachting van haar eerste kindje met Travis Barker en het is al een beetje te zien.

Er was eens een Kardashian…

Er was eens… Een Kardashian die verliefd werd op een wereldberoemde drummer. De wereld, verwonderd en nieuwsgierig, kon geen grip krijgen op dit bijzondere samenzijn. Maar al snel onthulden ze (met enige ondeugende foto’s) dat Kourtney en Travis smoorverliefd waren. Tot over hun oren.

Het sprookjeshuwelijk

In een week vol betoveringen stapten het koppel, genaamd Kravis (aka Kourtney en Travis) niet één, niet twee, maar wel drie keer in het glinsterende huwelijksbootje. De hele wereld genoot mee, terwijl de feeën van The Kardashians toekeken. Ondanks dat beide onderdelen van het Kravis-koppel al meerdere kinderen had (wat ze tezamen een gezin van 7 maakt) verlangden hun harten naar een spruit. Een klein wonder dat hun wereld compleet zou maken. Maar het pad naar het vervullen van deze wens bleek bezaaid met uitdagingen. De hoop die ze al zo lang koesterden, begon langzaam te vervagen.

De bezegeling van de liefde tussen Kourtney en Travis

Toch hadden de krachten van het lot een andere wending in petto. Op een stralende ochtend begaf Kourtney zich naar het magische rijk van Instagram om haar blijde boodschap te verkondigen. En iedereen die bekend was met de wonderen van het sprookjesachtige Kardashiaanse bloed, wist dat ze deze aankondiging op een buitengewone manier zou doen. In een betoverende video die ze deelde, werd onthuld hoe ze de vreugdevolle verwachting aankondigde tijdens een concert van Travis Barker.

De onthulling

Daar stond ze dan, als een stralende prinses op de eerste rij, met een glinsterend wit bord waarop de betoverende woorden “Travis, ik ben zwanger” geschreven stonden. Terwijl de camera zich langzaam draaide naar Travis op het enorme podium, overviel hem een diepe verwondering. Tot dat magische moment had hij geen idee gehad van het kleine leven dat in Kourtney’s buik groeide. Overmand door vreugde en emotie, rende hij snel van het podium af, alsof hij zweefde op de vleugels van een elfje, om zijn geliefde vrouw te omhelzen en een flink af te lebberen zoals ze dat het liefst bij elk publieke evenement doen.

Back to reality

Toch is er iets dat niet helemaal klopt aan deze ogenschijnlijke magische onthulling van de zwangerschap van Kourtney. De dag nadat ze Travis verraste tijdens zijn concert, plaatste ze namelijk een foto van haar baby bump op Instagram. Een babybuikje dat ogenschijnlijk al best wel even aanwezig was. De wereld heeft haar vraagtekens nu onderverdeeld in twee scenario’s. Zo snapt men niet hoe het kan dat Travis haar buik nog niet gezien had.

Heeft ze het zó goed verhuld kunnen houden? Zien Travis en Kourtney elkaar zo weinig dat de buik in de tussentijd pas gegroeid is?  Óf wist Travis het eigenlijk al die tijd al en voerden de twee een uitgebreid toneelstuk op tijdens de bekendmaking? De kans is natuurlijk heel groot dat Travis allang wist van hun kleine wondertje em dat dit een leuke stunt was, met een flinke knipoog naar de videoclip van Blink 182 met Travis Barker.

Wat het antwoord uit de realiteit ook moge zijn, zijn wij in ieder geval erg blij voor het koppel dat ze nu ook samen ouders zullen worden van een nieuwe Kardashian-Barker. En gelukkig voor Kourtney zal het niet ten koste gaan van haar zelfverzekerdheid:

I’m proof that, even after having a baby, you can look better and sexier than ever!“, aldus Kourtney na het krijgen van haar eerste drie kinderen.

Deze looks droeg Beyoncé tijdens haar tweede Renaissance optreden in Amsterdam

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.