Suze van As
Suze van As Beauty 13 jan 2019
Leestijd: 1 minuut

Dit vinden mannen de meest sexy plekken voor een tattoo

Sommige mensen zijn dol op tattoo’s en vinden ze dan ook mega sexy; anderen zijn er weer wat minder fan van. Toch vinden veel mensen bepaalde plekken wel éxtra sexy voor tatoeages.

Volgens een onderzoek van Zensa spelen veel factoren een rol of je tattoo ‘aantrekkelijk’ gevonden wordt of niet. Aan het onderzoek deden ruim duizend mensen mee en hieruit bleek dat het ontwerp zelf vooral bepaalt of het een aantrekkelijke tattoo is, en op de tweede plek werd aangegeven dat de locatie van belang is. Onderstaande vijf plekken vinden mannen het meest én minst sexy voor een tattoo.

Top 5 meest sexy tatoeages (gedeelde plekken)

1. Schouders, bovenrug en heupen

2. Onderrug en bovenarmen

3. Ribbenkast, Onderarmen, Bovenbenen, polsen en enkels

4. Scheenbenen

5. Voeten

Top 5 minst sexy tatoeages

1. Gezicht

2. Binnenkant onderlip

3. Nek

4. Handen

5. Billen

Ook wel boeiend om te weten dat een groot deel van de mannen (42%) vindt dat vrouwen met tattoo’s eruit zien alsof ze avontuurlijk zijn in bed. Tja, hoe je dat eruit cijfert weten we ook niet helemaal. Misschien denken mannen dat vrouwen met tattoo’s meer risico’s nemen?

Natuurlijk allemaal absoluut géén reden om een plaatje op je schouders of waar dan ook te laten zetten! Neem lekker een tattoo die je zelf wilt, op de plek die je zelf wilt – of niet. Sexy ben je toch wel.

https://www.nsmbl.nl/deze-20-ribtattoos-zijn-misschien-pijnlijk-maar-oh-zo-mooi/

zensa

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.