Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Celebrity 5 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

De opvallende reden dat Dolly Parton géén WhatsApp heeft

Dolly Parton mag dan (net zoals Cher) inmiddels al 77 jaar zijn. Ze is zéker nog niet van plan achter de geraniums te gaan zitten. Vorige week ging ze nog viral in een jeugdig cheerleaderpakje op het podium van de halftime show van een American Football wedstrijd tijdens Thanksgiving. Heerlijk, maar toch betekent dit niet dat ze in alles altijd maar mee gaat.

En dat heeft een heerlijk typische reden.

Absoluut geen geraniums voor Dolly Parton

In The Drew Berrymore Show liet Dolly Parton weer heel wat nieuwe kanten van zichzelf zien. Zo vertelde ze dat óók zij een joggingpak heeft – al heeft die wel strasssteentjes en draagt ze die met hakken. Ook gaf ze aan dat ze alleen zou stoppen met haar werk als ze het fysiek niet meer zou kunnen. Enne, vakanties? Dat is niets voor haar, want stilzitten heeft ze nog steeds niet geleerd.

Low tech girlie

Haar jeugdige mindset, stijl en energielevel betekenen niet dat ze meegaat met alle gebruiken, normen en waarden van de jongere generaties. Dolly vertelde namelijk ook dat ze geen fan is van alle snelle, veeleisende technologie: “I’m a low tech girl in a high tech world”. Maar mocht je nu verwachten dat dit betekent dat ze alleen niet actief is op Social Media, dan zal het volgende je misschien verbazen.

Fax me maar…

De vitale Dolly gaf namelijk toe dat ze ook helemaal niet aan WhatsAppen of sms’en doet. Naar eigen zeggen zou het wel mak-ke-lijk kunnen leren, maar heeft ze er gewoon helemaal geen zin in: “I don’t text ’cause I don’t want to have to answer“. Om toch in contact te blijven, gebruikt ze daarom nog altijd haar faxmachine. We moeten zeggen, dat het ons als muziek in de oren klinkt. Nouja, deels dan.

Dit bedrag verdiende Cher wél aan haar wereldhit Believe

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.