Emma Toussain
Emma Toussain Money 5 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Pinkpopkaarten duurder dan vorig jaar: dit betaal je voor een ticket

Altijd leuk, als de er nieuwe festivalinfo wordt vrijgegeven. Het festivalseizoen is nog ver weg, maar juist nu moeten we ons voorbereiden. De tickets koop je namelijk al veel eerder dus je moet daar mentaal en financieel klaar voor zijn. De eerste Pinkpop-info is daar en zo ook over de tickets. Hoeveel betaal je eigenlijk voor die kaarten?

Spoiler: het is meer dan vorig jaar.

Ticketprijzen Pinkpop

En met jezelf financieel klaarstomen bedoelen we: zet maar alvast honderderen euro’s opzij. Voor 290 euro heb jij een weekendticket en dat is 15 hele euro’s meer dan vorig jaar. Voor een dagticket betaal je 145 euro en dat is 10 euro duurder dan vorig jaar.

Maar dan ben je er natuurlijk nog niet.. ga je een weekend? Dan moet je natuurlijk ook nog eten en drinken. En wie weet koop je nog wel merch? Dus maak er sowieso maar het dubbele van.

De kaartverkoop voor Pinkpop 2024 (21, 22 en 23 juni 2024) gaat op zaterdag 9 december (deze week dus!!) om 10:00 uur van start via Ticketmaster. Tip: maak alvast een account aan en log in voordat je gaat kopen!

Speciale tickets

Ook heeft Pinkpop speciale tickets in de aanbieding: een Tuinterras ticket en een Vaste Gast-ticket. Met een Tuinterras ticket kun jij je even terugtrekken in een rustige tuin op het oh-zo drukke festivalterrein. Hier kan je even helemaal tot rust komen, iets waar veel van ons veel baat bij hebben tijdens zo’n feestelijk weekend. Zo’n ticket kan je per dag of voor het hele weekend aanschaffen. Voor het hele weekend betaal je 475 euro en voor één dag 215 euro. Je festivalkaart zit daar wel bij.

Met het Vaste Gast-ticket kun je als weekendbezoeker voor 5 euro een willekeurige plek reserveren op je favoriete camping. Hierdoor ben je vooraf verzekerd van een plekje op de camping.

De eerste namen

Enne.. wat krijg je dan terug voor die 290 euro? Dat moet wel een goeie line-up zijn.. en gelukkig – Pinkpop stelt niet teleur. De eerste namen zijn o.a. Ed Sheeran, Calvin Harris, Sam Smith en de Italiaanse rockband Måneskin. Ook zie je Avril Lavigne en Hozier daar volgend jaar op het podium staan.

 

Dit bedrag verdiende Cher wél aan haar wereldhit Believe

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.