Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 22 apr 2024
Leestijd: 1 minuut

The Crown-acteur Dominic West maakt met zijn vrouw grapjes over zijn affaire

Niet alleen in The Crown heeft Dominic West (waar hij prins Charles speelt) een affaire, ook in het echte leven maakte hij zich schuldig aan overspel. West kan inmiddels met zijn vrouw lachen om de geruchtmakende affaire die hij vier jaar geleden had met actrice Lily James. “We maken er soms grapjes over”, zegt de Britse acteur in een interview met The Times.

Dominic West kan lachen om affaire

De krant vroeg of de affaire ook iets positiefs had opgeleverd voor zijn gezin, waarop de 54-jarige West in eerste instantie aarzelend antwoordde. “Ik kan niet voor mijn vrouw spreken, want het was natuurlijk verschrikkelijk, vooral voor haar”, vindt West. Toch worden er inmiddels grapjes over zijn misstap gemaakt, ook door haar.

“Als we samen uitgingen, stond er altijd in de krant dat we een showtje opvoerden om eenheid uit te stralen. Dus als we dan ergens heen gingen, zeiden we tegen elkaar: ‘zullen we in Londen een show van eenheid opvoeren?’. Het was een absurde situatie”, aldus West. “Het was heel stressvol voor mijn vrouw en kinderen maar er waren ook lichtere momenten. Dat was het beste wat eruit kwam.”

Lily James

In oktober 2020 domineerde West lange tijd de showbizzpagina’s toen er foto’s opdoken waarop hij kussend en knuffelend met de negentien jaar jongere Lily James te zien was in Rome. West en zijn vrouw Catherine voelden zich daarna gedwongen een verklaring naar buiten te brengen dat ze ondanks de affaire nog steeds samen waren.

Lily James is vooral bekend als de jongere Donna Sheridan, te zien in Mamma Mia! Here We Go Again en als Pamela Anderson in Pam & Tommy.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.