Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Films & Series 22 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Don’t Worry Darling draait vanaf vandaag in de bioscopen en dit wil je weten over de langverwachte film

We volgden de afgelopen maanden alles rondom de film Don’t Worry Darling, met in Harry Styles als hoofdpersonage. De eerste beelden zagen er veelbelovend uit en nu is het eindelijk zo ver: de film is vanaf vandaag te zien in de bioscopen, dus wij halen alvast tickets.

Hurry, darling. 

Don’t Worry Darling draait nu in de bioscopen en dit is het verhaal

Ja, dit is de film waar het allemaal startte tussen Harry Styles en Olivia Wilde, die de film regisseert. Toch blijkt vooral Florence Pugh de show te stelen met haar acteerwerk. Wij gaan niet te veel verklappen, maar we zullen je wel nog even vertellen wat het verhaal is van Don’t Worry Darling. Want door alle heisa eromheen zijn we bijna vergeten waar het écht om gaat, namelijk de film.

Don’t Worry Darling is een psychologische thriller en vertelt het verhaal van Alice en Jack Chambers: een jong, gelukkig stel in de jaren vijftig. Zij wonen in het schijnbaar perfecte bedrijfsstadje Victory, Californië, dat is opgericht en betaald door het mysterieuze bedrijf waarvoor Jack werkt. De nieuwsgierigheid naar het geheime “Victory Project” van haar man begint Alice te prikkelen. Dan ontstaan er scheuren in hun utopische leven als haar onderzoek naar het project spanningen binnen de gemeenschap oproept…

Bekijk de trailer hieronder.

Veel gedoe rondom de film

De film heeft al veel aandacht gekregen en dat was niet altijd positief. De romance tussen Harry en Olivia is opgebloeid tijdens deze opnames en er gaan geruchten dat Florence daarom de regie over moest nemen omdat Olivia dat niet altijd deed – te veel met haar hoofd in de wolken? Daarnaast zou Harry – in de bijrol – meer geld hebben gekregen dan Pugh. Deze geruchten leven nu meer dan ooit omdat Florence de persconferentie skipt. Dat zou ze doen omdat ze druk is het het opnemen van een ander film genaamd Dune, maar fans denken dat het komt door de feud tussen deze twee dames.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.