Mesticia Da Silva
Mesticia Da Silva Celebrity 21 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

What?! Queen Elizabeth gebruikte geheime signalen en dit is fantastisch

We hebben allemaal weleens een vriendin om hulp gevraagd om onder een awkward situatie uit te komen. En zelfs Queen Elizabeth had last van dit probleem. Met alle koninklijke afspraken en officiële bezoeken die de Queen moest doen, waren er genoeg gesprekken of events die ze niet interessant vond. Met de volgende geheime signalen wist haar personeel dat ze zo snel mogelijk een gesprek of event wou verlaten.

Get me out of here!

De geheime signalen van Queen Elizabeth

Dit zijn de “geheime” signalen die de Monarch gebruikte om met haar personeel te communiceren.

Londen Fashion Week pauzeert uit respect voor Queen Elizabeth

Queen Elizabeth
Photo: Getty Images

De plaatsing van de handtas

Queen Elizabeth was erg gehecht aan haar handtassen, in bijna elke foto zie je een tas die om haar linkerarm hangt. Nu is het best normaal om een specifieke arm te hebben waarmee je je handtas draagt, maar bij de Queen had het een grotere betekenis.

Als ze haar handtas naar de andere hand wisselt tijdens een gesprek, vertelt ze namelijk aan haar personeel dat ze het gesprek zo snel mogelijk wilt beëindigen. Ook was haar handtas een manier om aan te geven dat ze klaar was met haar maaltijd.

Queen Elizabeth had namelijk standaard een haak in haar tas, waarmee ze de tas onder een tafel kon hangen. Als de tas wordt verplaatst van het haak naar de vloer betekent het dat ze de maaltijd binnen vijf minuten wilt beëindigen.

 

Queen Elizabeth
Photo: Getty Images

De lippenstift van Queen Elizabeth

Lippenstift werd door de Queen vaak in het openbaar aangebracht, maar dit had niets te maken met haar uiterlijk. Het is zelfs tegen de etiquette om je make-up bij te werken in het openbaar. Maar als Queen Elizabeth een lipstick uit haar tas haalde en het opdeed, was het duidelijk voor haar personeel dat ze klaar was om weg te gaan.

Queen Elizabeth
Photo: Getty Images

Trouwring als geheim wapen

Het was misschien erg zeldzaam om de Queen zonder haar iconische handschoenen te zien, maar was dit wel het geval? Dan waren haar handen voor het personeel iets wat ze goed in de gaten moesten houden. Elizabeth gebruikte namelijk ook haar trouwring om signalen te geven.

Als Queen Elizabeth namelijk met haar ring begon te draaien, was het niet omdat ze zenuwachtig was, maar dat ze een gesprek wilt beëindigen.

Ouch – deze dingen waren anders voor Harry en Meghan tijdens de uitvaart van Queen Elizabeth

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.