Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Films & Series 1 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Don’t Worry Darling staat vanaf volgende week op deze streamingsdienst

Stop met wat je aan het doen bent en maak de avond van 7 november vrij in je agenda. Don’t Worry Darling draait namelijk al een tijdje in de bioscopen, maar op die dag verschijnt de film op een streamingsdienst die vele van ons hebben. Scheelt weer een paar euries.

Haal wat snacks in huis en ga zitten voor het meesterwerk van Olivia Wilde, met Harry Styles in de hoofdrol.

Don’t Worry Darling vanaf 7 november op HBO Max

Vanaf volgende week maandag staat de veelbesproken film Don’t Worry Darling op HBO Max. Mocht je ‘m nog niet gezien hebben in de bioscoop, dan is dit het perfecte moment om vanaf je eigen bank de acteerkunsten van Harry Styles en Florence Pugh te bewonderen.

Het verhaal van Don’t Worry Darling

Don’t Worry Darling is een psychologische thriller en vertelt het verhaal van Alice en Jack Chambers: een jong, gelukkig stel in de jaren vijftig. Zij wonen in het schijnbaar perfecte bedrijfsstadje Victory, Californië, dat is opgericht en betaald door het mysterieuze bedrijf waarvoor Jack werkt. De nieuwsgierigheid naar het geheime “Victory Project” van haar man begint Alice te prikkelen. Dan ontstaan er scheuren in hun utopische leven als haar onderzoek naar het project spanningen binnen de gemeenschap oproept…

Bekijk de trailer hieronder.

Veel te doen rondom de film

Don’t Worry Darling is een film die veel aandacht kreeg. Niet alleen om de film zelf, maar ook om het drama dat zich afspeelde tussen de acteurs en de regisseur. Harry Styles gaat namelijk al een tijdje met Olivia Wilde, de regisseur van de film, maar moest in de film een heftige seksscène spelen met Florence Pugh.

Waar actrice Florence met veel enthousiasme aan de opnames begon, was haar vlam aan het einde van het project flink gedoofd. Vooral de opbloeiende romance tussen Harry en Olivia zou haar ongemak bezorgd hebben, gezien de man en kinderen van Olivia weleens langskwamen op set. Naar verluidt was de eerste zoen tussen Harry en Olivia al voordat de regisseur uit elkaar ging met ex-man Jason.

Tel daar een paar creatieve conflicten bij op en je hebt een feud. Volgens velen was dit ook de reden dat Florence een aantal premières, zoals die in New York, oversloeg.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.