Mesticia Da Silva
Mesticia Da Silva Celebrity 18 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Cute! Florence Pugh gaat viraal op TikTok met zangvideo’s van vroeger

Iedereen weet natuurlijk dat Florence Pugh kan acteren, maar wat velen nog niet weten is dat de actrice ook goed kan zingen. Florence heeft, voor degene die het nog niet wisten, al sinds een tijdje een YouTube-kanaal. En met één scroll door haar kanaal zie je dat de ‘Don’t Worry Darling‘-ster op verschillende leeftijden de sterren van de hemel zingt.

So, Miss Flo can also sing!

Florence Pugh gaat viraal op TikTok met oude zangvideo’s

Het kanaal met de naam Flossie Rose werd in 2020 al ontdekt en ging rond op het internet. Maar nu gaat het YouTube-kanaal voor een tweede keer viraal. TikTok ontdekte namelijk een specifieke video van de jonge Florance die een cover van Dusty Springfield’s “I Only Want To Be With You” zingt. In de korte video zien we een tien jaar oude Florence Pugh, die gitaar speelt en tegelijkertijd het nummer zingt.

@isabelles.locket

#CapCut #isabelleslocket #clovesbestie #babyflorence #babyflorencepugh #florencepugh #florencepughedit #florencepughsupremacy #florencepughismywife #florencepughedits #florencepughstan #florencepughfrown #florencepughisbetter #florencepughlookatmeibegyou #florencepughcooking #florencepughcooking

♬ original sound – 4.2k🌧

Andere TikTok-accounts hebben ook video’s gedeeld van de zingende Miss Flo, maar haar YouTube-kanaal of TikTok is niet de enige plek waar je naar haar zangkunsten luistert. W Magazine deelde al eerder dat Florence in 2021 in een nummer van haar broer, met de titel Midnight, te horen is. Maar ook dit jaar, kwam Florence uit met een nieuw nummer. Voor het nummer van haar nieuwste film Don’t Worry Darling, zong de actrice namelijk een duet genaamd “With You All The Time” met co-ster Harry Styles.

De actrice sprak in een interview met de New York Times in 2021 al over haar covers, en onthullend dat ze begon met het uploaden van de video’s toen ze op de middelbare school zat. Zo vertelt ze: “I don’t think I was built for school. I just wanted to perform and make music and make pots.” Maar ondanks haar desinteresse in school, koos ze er toch voor om haar opleiding af te maken. En kort nadat ze haar opleiding had afgerond en afstudeerde, begon ze aan haar filmcarrière.

Food diary: dit is wat Florence Pugh eet op een dag

De verbaasde reacties

TikTok staat versteld van de oneindige talenten van Florence. Zo laten fans in de comments weten hoe verbaast ze zijn: “She can sing too ?!?!?!” en “so she’s always been iconic!”

Of we in de toekomst nog meer muziek van Florence Pugh krijgen is nog maar afwachten. Maar als we kijken naar haar recente muziek, kunnen we alleen maar aannemen dat er meer komt in de toekomst.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.