Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Haar 14 jun 2024
Leestijd: 1 minuut

Door dit haarmasker ruikt mijn haar naar Baccarat Rouge 540

Baccarat Rouge 540 van Maison Francis Kurkdjian is zonder twijfel het meest geliefde parfum van dit moment. Het mag dan wel van een niche parfumhuis zijn, toch is de geur algemeen bekend. Ben jij ook zo verliefd op het warme aroma van het parfum? Dan wil je het volgende haarmasker van L’Oréal Professionnel proberen.

Per toeval probeerde ik, NSMBL’s Karlijn, een nieuw haarmasker van L’Oréal Professionnel. Aangezien mijn moeder weleens nieuwe producten inkoopt voor haar kapsalon, biedt ik me altijd graag aan als testpersoon. Dit keer ging het om een masker voor krullend haar. En ondanks het feit dat ik geen krullen heb, viel ik toch als een blok voor dit product.

Haarmasker dat naar Baccarat Rouge ruikt

Ik ben dol op de geur van Baccarat Rouge. Al ruik ik ‘m tegenwoordig overal om me heen – toch verveelt ‘ie nooit. Naast het parfum (waarvan Zara trouwens een goede dupe verkoopt) probeer ik zoveel mogelijk producten te verzamelen die ook deze geur hebben. Denk aan geurkaarsen, wasparfums (die van Etos ‘il bucato di adele rouge’!), noem maar op.

Nu kan ik een nieuw product aan deze lijst toevoegen: het L’Oreal Curl Expression Intensive Moisturizer Mask. Dit masker is gemaakt voor krullend haar, maar ik moet zeggen dat ‘ie het op mijn lokken met slag ook erg goed doet!

L’Oreal Curl Expression Intensive Moisturizer Mask – € 21,50

haarmasker Baccarat Rouge
Haarspullen.nl

Waar ik dus vooral voor viel bij dit product, is de geur. Toen ik dit haarmasker voor het eerst aanbracht onder de douche, vulde mijn badkamer zich in een mum van tijd met de iconische geur van Baccarat Rouge 540. Toen ik de dag erna aan mijn haren rook, was de geur nog steeds aanwezig. Wat een parel van een haarmasker.

Haarparfum is het geheime ingrediënt voor een blijvende signature scent: dit zijn onze favorieten

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.