Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Beauty 3 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Dopamine nails is de nagellak trend van deze zomer en dit is een feestje op je nagels

Als je de afgelopen weken hebt gescrold op Instagram, dan heb je vast een hele boel kleurrijke nagels voorbij zien komen. We stellen je graag voor aan een nieuwe manicure: dopamine nails. Eerst was er dopamine dressing, toen dopamine beauty en nu dopamine nails. Wij laten je alvast de mooiste looks zien.

Jaren lang gingen we nude en minimale nagels, maar dat is deze zomer wel anders.

Dopamine nails is de nagellak trend van deze zomer en dit zijn de mooiste looks

Na twee jaar in een pandemie, kan het deze zomer niet gek genoeg. Dat zien we in de mode, denk bijvoorbeeld aan de kleurrijke Barbiecore-trend.

Maar ook in de beauty gaan we los, kleur is nog nooit zo gangbaar geweest. Waar we eerst gingen voor poederroze nagels, is de trend nu om felle kleuren te dragen en je uit te leven met nail art. En daar zijn wij blij mee.

Geen idee waar te starten? Wij zetten de verschillende interpretaties van dopamine nails voor je op een rijtje. Maak jij alvast een afspraak bij je nagelstyliste?

Neon colorblock

Oftewel, markeerstift-geel. Wij zijn helemaal voor. Dit kan je natuurlijk ook doen met roze, groen of oranje. Of op iedere nagel een andere neon kleur? Maak het zo gek als je wil.

Mix and match met kunstwerkjes

Als je zelf geen vaste hand hebt, dan is dit een leuke uitdaging voor jouw nagelstyliste. Kies was leuke tekeningetjes uit en maak van jouw handen een kleurrijk feestje.

Retro florals

Retro is hot deze zomer – in kleding, maar ook op je nagels. Ga voor een kleurrijke bloemenprint, die zo uit de seventies komt waaien.

Vloeiende vormen

Zin in een touch of colour? Organische vormen zijn hartstikke populair en wij snappen wel waarom. Op een nude ondergrond komt deze nail art het mooist uit.

Smile, baby!

Druk, drukker, drukst: smileys zijn helemaal in en het liefst in een felle kleur.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.