Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Celebrity 21 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Drake geeft roze Birkin bag aan fan, omdat ‘zijn concertkaarten niet goedkoop zijn’

Drake heeft een fan op sensationele wijze verblijd tijdens zijn concert in Los Angeles. Dit keer niet met een persoonlijke serenade, of zoals zijn collega-artiesten (hoi Chris Brown) wel eens doen met een sexy dansje, maar met een tas met een waarde van ongeveer €28.000.

“Drake ain’t cheap”

Dromen kwamen uit tijdens Drake’s concert in Los Angeles

Tijdens het concert van Drake in de stad van de rich and famous, Los Angeles, zijn niet alleen dromen uitgekomen door middel van het spetterende optreden, maar voor één fan gaat het nog veel verder. De rapper verraste een fan namelijk met een roze Birkin bag van Hermès, die gemiddeld een waarde heeft van €28.000. Een bizar extravagant cadeau, helemaal om zomaar uit te delen in het publiek. Hij weet namelijk dat de tickets voor zijn concert niet goedkoop zijn en wil zijn fans daarom bedanken. Helaas kan maar één iemand de tas krijgen, maar die zal vast de avond van haar dromen hebben gehad.

Vanwege de waarde van de tas (en natuurlijk extra waarde doordat ze de tas van Drake kreeg) gaf hij een extra opdracht aan zijn beveiligingsteam: “Zorg ervoor dat ze beveiliging heeft bij vertrek.” Zie hieronder de beelden, gemaakt door oplettende concertgangers, die helaas te ver weg stonden van het podium om de tas te bemachtigen.

Drake heeft een Birkin obsessie

Het is niet de eerste keer at Drake zijn liefde voor Birkin bags toont. In 2017 onthulde hij dat hij de kostbare tassen, die zijn geïnspireerd op Jane Birkin, die onlangs overleed, verzamelt om aan “de vrouw waarmee hij eindigt” te geven. Zijn persoonlijke tassencollectie is inmiddels enorm indrukwekkend. Het gaat hier niet om een lade of een hoekje bovenop een kast, maar om een kast van twee verdiepingen.

Aankoop voor geselecteerd publiek

Birkin bags staan bekend om hun exclusiviteit en het enorme prijskaartje. De prijs van een nieuwe Birkin bag begint ongeveer rond de €8000. Ook is het zeker niet gemakkelijk om er zomaar een te bemachtigen. Ze worden namelijk niet online verkocht, zijn alleen in Hermès winkels en bij geautoriseerde dealers verkrijgbaar.

Toch ben je met een ritje naar de winkel met een dikke bankrekening ook zéker niet verzekerd van een tas. Het winkelpersoneel bepaalt namelijk aan de hand van je eerdere aankopen bij Hermès, je reputatie en de wachtlijsten of jij er een mag kopen. Ook zal het voor de meeste mensen totaal ondenkbaar zijn om er überhaupt ooit een te kopen. De duurste Birkin ooit, met diamanten ingelegde hardware, werd op een veilig verkocht voor bijna €350.000.

Slimme investering

Toch is het voor mensen met een flink vermogen helemaal nog niet zo’n slecht idee om te investeren in en Birkin. De tassen hebben namelijk een gemiddeld jaarlijks rendement van 14,2%, wat daarmee een betere belegging was dan aandelen op de beurs.

Madonna stelt nieuwe vriend voor aan zoon, die schelen maar 6 (!) jaar

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.