Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Food 9 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Drank cadeau doen? Deze bijzondere flessen smaken heerlijk en zijn een feest voor het oog

Als we even niet weten wat we cadeau willen doen, dan komen we al snel uit op een fles drank. Zeker als het een cadeau voor mannen betreft. Toch is het net iets leuker om met een speciale fles drank aan te komen, die er ook nog eens prachtig uitziet. Wij zetten onze favorieten op een rij.

Deze flessen zijn niet alleen een aanwinst voor je stash, maar ook voor je interieur. En dat bedoelen we niet op zo’n 16-jarige manier, waarbij er allemaal lege flessen vodka in de slaapkamer tentoongesteld staan. Nee, deze zijn écht mooi.

Bijzondere flessen drank die er ook nog eens mooi uitzien

Om cadeau te doen of om zelf te houden.

Tecán Tequilla – €45,99

Tecán is niet zomaar tequilla. Het is een 100% Blue Weber Agave Reposado tequila die 50 uur is gefermenteerd, en 8 maanden gerijpt wordt op American White Oak vatten. En alsof dat niet genoeg is, zit ‘ie ook nog eens in een prachtige, minimalistische fles.

Hendrick’s Gin Flora Adora – €40,99

Hendrick’s is onze favoriete gin, maar nu is ‘ie nog net iets beter geworden. Deze nieuwe editie, genaamd Flora Adora, is geinfuseerd met een vers boeket bloemen.

Bacardí Gran Reserva Diez – €33,99

Wist je dat Bacardi naast de klassieke witte rum ook aged varianten verkoopt? Deze oudere rums bevinden zich ook nog eens in karakteristieke flessen, wat dit het ultieme cadeau voor de rumliefhebber maakt.

Roku Gin – €24,99

Nog een pareltje in het gin-schap: Roku Gin. Roku betekent zes in het Japans, en de kruidige en bloemige gin viert de harmonie tussen 6 Japanse botanicals uit de 4 seizoenen.

Ultimate Provence Rosé – €13,99

Niet alleen sterkte drank komt in een elegant fles, ook rosé bevind zich vaak in een mooi exemplaar. Onze favoriete rose blijft toch altijd deze, de Ultimate Provence.

Tanqueray Sevilla – €32,99

Deze gin smaakt als een mediterraans feestje en ziet er ook nog eens zo uit.

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.