Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 14 jan 2023
Leestijd: 1 minuut

Drive To Survive seizoen 5 (mét Max Verstappen) is vanaf deze datum te zien

Netflix staat bekend om de prachtige docuseries van verschillende sporten en ook volgen ze de alle Formule 1-coureurs een jaar lang tijdens het raceseizoen in Drive To Survive. De eerste vier seizoenen zijn zeer succesvol, maar er miste één ding: Max Verstappen. Hij had nooit echt interesse in dat mediaspektakel, tot nu. Hij speelt uiteraard een grote rol in dit seizoen want ja, hij pakt wéér die wereldtitel. Het nieuwe seizoen is vanaf 24 februari te zien op Netflix.

Drive To Survive seizoen 5 mét Max

Netflix kondigde eerder de release van het vijfde seizoen van hitserie Formula 1: Drive to Survive aan, samen met een first look op het nieuwe seizoen. Max had eerder geen interesse om deel uit te maken van de show, maar inmiddels is dat wel anders. Hij wilde echter wel wat te zeggen hebben over wat er op beeld komt. In het AD is de volgende quote van Max te lezen: “Ik wil wat meer inspraak hebben in de manier waarop ik word geportretteerd, in plaats van dat ik een interview geef en dat ik niet weet wat ze daarmee gaan doen. Het moet wat realistischer zijn en ik wil daar wat meer controle over hebben.”

Ben je nog niet zo into F1? No worries, de serie is bijzonder interessant om te zien. Een speciale wereld waar maar heel weinig mensen inkomen..
Na het zien van de show denk je er anders over. Bekijk de trailer alvast hieronder:

F1-coureur Charles Leclerc is weer single na een relatie van 3 jaar

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.