Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 17 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Dit hebben we ff gemist: deze hele grappige drunk make-upvideo van Kendall en Kylie

Kylie heeft al jaren een eigen YouTube-kanaal en soms verschijnen er pareltjes van video’s online. Zo plaatste ze een aantal jaar geleden een make-upvideo met grote zus Khloé en die vonden haar abonnees zó leuk dat ze er nog een heeft gemaakt met Kendall. De video is al een jaar geleden geplaatst maar duikt nu weer doordat mensen korte clips op TikTok plaatsen. Mocht je ‘m nog niet gezien hebben.. ‘t is erg funny.

Kendall en Kylie doen make-up onder invloed

De twee zussen drinken 818, het tequilamerk van Kendall zelf. Voordat de video begonnen is nemen de dames alvast wat shots, dus je kan je goed indenken hoe die video gaat verlopen.. juist ja, sloppy. Ook al zegt Kendall zelf dat ze geen sloppy drunk is (maar meer een destructive one) – de video laat het tegenovergestelde zien. Het verhaal begint al rommelig met een verhaal van Kenny zelf over haar slechte huid van vroeger, terwijl ze eigenlijk over een eyeliner wilde praten. Yep – die was snel afgeleid. Kijkers kunnen geen genoeg krijgen van het vrolijke en aangeschoten duo. Zo reageert een fan op het opmerkelijke gesprek: “Kendall: tells a whole story about her acne as a kid. Also Kendall: the point of the conversation was my eyeliner.”

Aan het einde van de video is het dan ook echt tijd voor destructie. Kylie houdt zichzelf nog best rustig, maar Kendall heeft alles losgelaten. Ze slaat de achtergrond kapot, ze slikt per ongeluk setting spray in (en wil het er daarna uithalen met een tissue) ja, total chaos. Maar wel heel erg grappig.

Photoshop

Dat de zussen mooi zijn, ook met een paar shots te veel op, dat is wel duidelijk. Toch werd Kendall een aantal dagen geleden beschuldigd van het photoshoppen van haar foto. Haar hand zou ‘te lang’ zijn, waardoor het lijkt alsof je haar benen of lichaam enigzins langer heeft gemaakt. Jenner reageert zelf nu ook op dit incident.

Khloe Kardashian haalt hard uit naar fans die haar beschuldigen van Photoshop

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.