Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 25 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Khloe Kardashian haalt hard uit naar fans die haar beschuldigen van Photoshop

Khloe Kardashian plaatste afgelopen week foto’s op Instagram voor de nieuwe schoenencollectie van Good American. Ze kreeg veel kritiek op de fotoshoot, omdat fans vonden dat haar vingers en tenen nogal uitgestrekt waren. Fans beschuldigden Khloe Kardashian van Photoshop en nu haalt ze hard uit naar de kritiek.

In een serie foto’s promoot ze de nieuwe schoenencollectie van het merk.

Khloe Kardashian beschuldigd van Photoshop

Eerder zagen we al een foto uit de serie waarop een diamanten ring te zien was, daaruit werd geconcludeerd dat Khloe Kardashian en Tristan Thompson verloofd zijn. Nu krijgt ze vooral kritiek op een serie aan foto’s die op het account van Good American geplaatst werden. Op de foto’s zien we Khloe Kardashian poseren bij het zwembad in een jeans met een top, natuurlijk om de pumps aan haar voeten te promoten.

Khloe Kardashian omarmt haar striae en deelt een foto op Instagram

In een andere foto draagt Khloe over-the-knee glitterlaarzen met een bijpassende set. En hoewel ze er geweldig uitziet op de foto’s, konden sommige fans het niet laten om te reageren op de foto’s. Zo lijkt het alsof haar vingers en voeten zijn uitgestrekt in Photoshop. “Are her feet size 15s?” schrijft een fan, terwijl een ander toevoegt, “Who cleared this Photoshop 😂” en een derde, “The stretched out feet are just wrong 🤦🏻‍♀️”

Khloe reageert

Khloe Kardashian is de moeilijkste niet en haalt uit naar de critici. Op Twitter schrijft ze dat dit het effect is wat ze op de foto’s wilde en dat mensen moeten stoppen met het zoeken naar dingen om kritisch op te zijn. Ze legt uit dat de lens een andere hoek neemt en dat ze het juist cool vindt dat de foto’s anders dan normaal zijn.

Ook reageert ze op de beschuldigingen van haar uitgestrekte vingers. Ze schrijft dat ze geen operatie heeft ondergaan en dat dit gewoon haar normale vingers zijn door een andere lens. You go, Khloe.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.