Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 17 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Zo verraste Anwar Hadid zijn liefde Dua Lipa toen ze een Grammy won

Dua Lipa en Anwar Hadid zijn bijna twee jaar samen. De eerste dategeruchten kwamen in de zomer van 2019 toen ze zoenend werden gespot tijdens een festival in Hyde Park. Fast forward naar vandaag, zijn ze een gelukkig én succesvol stel. Dat laatste bewees Dua Lipa tijdens de Grammy Awards afgelopen zondag, toen ze de award voor Best Vocal Album won.

En hoewel Anwar er niet bij was, vierden ze het wel samen.

Dua Lipa en Anwar Hadid vieren Grammy

Dua Lipa en Anwar Hadid (ja, broer van) werden voor het eerst samen op de rode loper gespot voor de American Music Awards op 24 november 2019. Daar maakten ze hun liefde voor elkaar duidelijk middels een liefdevolle kus. In de tussentijd wonen de twee samen en doen ze (als we op Instagram afgaan) genoeg leuke dingen samen. En hoewel Anwar zijn liefje afgelopen zondag niet vergezelde tijdens de Grammy Awards in Los Angeles, vierden ze haar gewonnen award wel samen.

Bella Hadid en Dua Lipa zijn obsessed met deze viral sieradentrend op TikTok

Anwar organiseerde namelijk een low-key feestje om haar gewonnen Grammy te vieren. Dua Lipa was genomineerd voor zes awards en nam de award Best Vocal Album voor haar album Future Nostalgia mee naar huis. Bij thuiskomst wachtte Anwar op haar met haar naam in opgeblazen ballonnen en een roze vlinderpiñata. Dua deelde de foto’s op Instagram en schreef, “All the 🦋🦋🦋 in da world waiting 4 me my angel boy @anwarspc.”

dua lipa anwar hadid grammy
Instagram / @dualipa

Vlinders

De vlinders past bij de custom Versace-jurk die Dua droeg na de ceremonie. De jurk zat vol geborduurde, gekleurde vlinders en werd oor Dua Lipa gedragen tijdens een avond uit met haar inner circle. En je raadt het nooit, maar ook de piñata ging mee. Ook Anwar zelf plaatste een story met een foto van Dua Lipa en haar Grammy tijdens de Grammy Awards. “Girl wonder brought one home. Let’s goooo!!!” schreef hij bij de Instagram Story.

Instagram / @dualipa

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.